Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Την Κυριακή 19/6 η εκπομπή ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ παρουσιάζει το Πευκωτό Αλμωπίας

Επισκεπτόμαστε το Πευκωτό Αλμωπίας

Την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 13:00 η εκπομπή ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ της  τηλεόρασης 4Ε  φέρνει το χωριό όπως όλα αυτά τα χρόνια στις οθόνες σας.


Επισκεπτόμαστε το Πευκωτό Αλμωπίας. 


Μαθαίνουμε για την απίστευτη ιστορία , προσκυνούμε ευλαβικά στα Άγια χώματα, μαγειρεύουμε, περπατάμε στο βουνό σε μέρη δυσπρόσιτα αλλά και μαγευτικά . Δίνουμε τα χέρια και χορεύουμε !


ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ . Η εκπομπή της 4Ε που αγαπά πραγματικά τα χωριά μας . Κλείνουμε και την φετινή σεζόν και ευχαριστούμε για την αγάπη σας . Κλείστε τώρα γυρίσματα για τον τόπο σας με ένα τηλέφωνο ή μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook.  . Η ομάδα της εκπομπής σας εύχεται καλό καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365