Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Θ. Θεοδωρίδης: «Το διακύβευμα των Δημοτικών Εκλογών» - Συνεχίζεται ο διάλογος με κατοίκους του Δήμου Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Τις επαφές του με κατοίκους των Κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας συνεχίζει ο υπ. Δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Χθες Τετάρτη 15 Ιουνίου είχε έναν ακόμη ανοιχτό διάλογο με τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης αυτή τη φορά στο Café «NOSTOS» στην Κρύα Βρύση. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο διακύβευμα των Δημοτικών εκλογών και αποτελεί συνέχεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά.  

Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία με τους πολίτες όλων των περιοχών γιατί είναι ανάγκη ο Δήμος Πέλλας να αποκτήσει συνείδηση κοινής μοίρας και συνεργασίας όλων των Κοινοτήτων, αναφέρθηκε σχετικά: 
«Κάθε περιοχή του Δήμου Πέλλας επιθυμεί να ακούσουμε τις μικρές ή τις μεγάλες ανησυχίες τους. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε άμεση εικόνα και των προβλημάτων αλλά και των λύσεων, οι οποίες θα προκρίνονται. 
Μας μιλάνε όμως κυρίως για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Από την ανάγκη για μια παιδική χαρά μέχρι την ανάγκη για καλύτερο οδικό δίκτυο. Μας ρωτάνε εάν θα αποκτήσουν ποτέ όλα αυτά για τα οποία πληρώνουν δημοτικά τέλη. Απαντήσεις έχουν πάρει πολλές, μόνο στα λόγια όμως, ποτέ στην πράξη. Η πράξη είναι το ζητούμενο και αυτό επιδιώκουμε ως «ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ». 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365