Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Δ. Μπίνος: Απευθείας αναθέσεις του 2% και 3% από το Δήμο

Δελτίο Τύπου
Την πρακτική της σημερινής Δημοτικής Αρχής να προχωρά σε απευθείας αναθέσεις με εκπτώσεις που δεν ξεπερνούν το 2%, στηλίτευσε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος, κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.


«Η υπηρεσία, μου έχει καταθέσει και τις δικές μου αναθέσεις και τις δικές σας. Εκεί είναι ξεκάθαρο πως εγώ έκανα αναθέσεις με 40% κι εσείς κάνετε αναθέσεις με 2% και 3%», ανέφερε ο κ. Μπίνος και συνέχισε: «Πρέπει να καταλάβετε ότι διαχειριζόσαστε δημόσια χρήματα και οφείλετε να τα διαχειριστείτε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα, ώστε και να εξασφαλιστούν όσα περιγράφουν οι τεχνικές προδιαγραφές, αλλά και να εξασφαλιστούν χρήματα μέσα από τις εκπτώσεις».

Στη συνέχεια, ο κ. Μπίνος επισήμανε πως υπήρξαν και διαμαρτυρίες συμπολιτών μας για τον τρόπο που διαχειρίζεται η Δημοτική Αρχή τις απευθείας αναθέσεις. Διαμαρτυρίες που έχουν να κάνουν με την ίση μεταχείριση των επαγγελματιών, καθώς ζούμε σε μια μικρή τοπική κοινωνία, που γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας και δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε με αυτόν τον τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365