Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας Αλμωπίας Δημήτρη Γιάντση για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων

Μήνυμα

Αγαπητοί μαθητές μας, 

Λίγο πριν την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους εσάς, καλή δύναμη, με υγεία και υπομονή, για αυτή την προσπάθεια που καλείστε να καταβάλλετε για την   πραγματοποίηση των στόχων σας και την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Σας συμβουλεύουμε, να είστε συγκεντρωμένοι, χωρίς υπέρμετρο άγχος, να δείξετε ψυχραιμία, αισιοδοξία και πίστη ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και να θυμάστε ότι οι εξετάσεις αν και αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, δεν είναι το παν, καθώς οι ευκαιρίες από εδώ και στο εξής θα είναι όλες μπροστά σας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΤΣΗΣ

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365