Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Πιθανός όμιλος Γ’ Εθνική 2022-23

Πιθανός όμιλος Γ’ Εθνική 2022-23

Τελείωσαν τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των τοπικών ενώσεων και πλέον είναι γνωστές οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Πανδραμαϊκός

Απόλλων Παραλιμνίου

Άρης Αβάτου

Θερμαϊκός Θέρμης

Εθνικός Σοχού

Δόξα Δράμας

ΦΣ Κοζάνη*

ΑΕΠ Κοζάνης

Μακεδονικός Φούφα

Εδεσσαϊκός

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων*

Θύελλα Σαρακηνών

Ποσειδών Μηχανιώνας

ΑΟ Καβάλα

Βύρων Καβάλας

Πανθρακικός

Καμπανιακός

Αστέρας Τριποτάμου

ΑΟ Χανιώτης


Υ.Γ Εν αναμονή των αγώνων μπαράζ των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής, όπου αν ο Μακεδονικός δεν καταφέρει να πάρει το εισιτήριο της ανόδου θα τοποθετηθεί στον 1ο όμιλο και θα φύγουν κάποιες ομάδες με προορισμό τον 2ο όμιλο., ενώ περιμένουμε και την απόφαση του CAS από την προσφυγή της ΑΕ Λευκίμμης όπου αν γίνει δεκτή τότε υποβιβάζεται ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και αναδεικνύεται πρωταθλήτρια η ομάδα του ΦΣ Κοζάνη, χωρίς να γνωρίζουν οι υπεύθυνοι τι θα πράξουν  στην περίπτωση αυτή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365