Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Ραγδαίες εξελίξεις με την χήρα Τράγκα: Δεσμεύεται η προσωπική της περιουσία, «ήξερε τα πάντα»

Ακόμη δύο άτομα στο στόχαστρο της Αρχής
Η Αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος δέσμευσε όλη την προσωπική περιουσία της συζύγου του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά, ενώ θα γίνει έρευνα και για το πόθεν έσχες της.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην έρευνα για την τεράστια περιουσία του Γιώργου Τράγκα, καθώς σήμερα Τετάρτη έγινε γνωστό πως δεσμεύτηκαν οι περιουσίες ακόμη τριών προσώπων - και συγκεκριμένα της συζύγου του αλλά και δύο συνεργατών του.

Ξεκαθαρίζεται πως η δέσμευση της περιουσίας της Μαρίας Καρρά δεν αφορά τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, αλλά την ατομική της περιουσία.

Σύμφωνα με τον Alpha, μάλιστα, ξεκινά μια παράλληλη έρευνα για τα δικά της οικονομικά της στοιχεία, ενώ θα ελεγχθούν οι δηλώσεις του πόθεν έσχες της.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπο Βουρλιώτη, να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη και δημοσιογράφου είχε ενεργή συμμετοχή στην απόκτηση των χρημάτων.

Δηλαδή γνώριζε και συμμετείχε στα πάντα, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ακόμη δύο άτομα στο στόχαστρο της Αρχής

Υπενθυμίζεται πως παράλληλα έχουν δεσμευτεί και οι περιουσίες δύο συνεργατών του Γιώργου Τράγκα.

Πρόκειται για δύο Έλληνες - μια γυναίκα και ένας άνδρας - που είχαν συμμετοχή σε εταιρίες και σε μία από αυτές ήταν μέλη του ΔΣ.

Δήλωναν επιχειρηματίες χωρίς δραστηριότητα και συμμετείχαν σε εταιρίες που άνοιγαν και έκλεισαν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365