Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Γιάννης Κουκουσέλης: 5η θέση στο 49ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε στην Τσεχία

Δείτε την ανάρτηση του Αθλητή

Δείτε την ανάρτηση του Αθλητή:

5η θέση στο 49ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε στην Τσεχία. Κατάφερα να περασω τους πρώτους 3 γύρους έχοντας από τις υψηλότερες βαθμολογίες φτάνοντας στον μικρό τελικό όπου είχα την ευκαιρία να πάρω το χάλκινο μετάλλιο. 


Δεν τα κατάφερα αυτή την φορά αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα κάθε φορά και καλύτερα με μεγαλύτερη όρεξη προσπάθεια και πιο κοντά στον στόχο μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ ευχαριστώ στον προπονητή μου Γιώργο Κεβίδη για την καθημερινή προσπάθεια του να με κάνει καλύτερο όπως και όλους όσους με στηρίζουν καθημερινά. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές τις αποστολής Τρυανταφυλλη Δημήτρη και Σπύρο Μαργαριτοπουλο τον αρχηγό αποστολής Κώστα Παπαδόπουλο και κυρίως την δασκάλα Μαρίζα Σουμπασακη που με βοήθησε την ώρα των αγώνων πάρα πολύ. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον χορηγό μου Spa to Spa Massage  που έχει αναλάβει την αποθεραπεία μου και για όλη την οικονομική στήριξη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365