Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Σοφία Ναρλίδου: Δικαιώματα κατ'επιλογην!!!

Δείτε την ανάρτηση της Υποψήφιας Βουλευτή Πέλλας με το κόμμα "Έλληνες"
Δείτε την ανάρτηση της Υποψήφιας Βουλευτή Πέλλας με το κόμμα "Έλληνες":

Δικαιώματα κατ'επιλογην!!!

Την στιγμή που κλείνουμε 4 χρόνια από τη προδοτική συμφωνία των Πρεσπων,όπου δώσαμε όνομα και <<εθνική ταυτότητα>>στο κρατίδιο των Σκοπίων και στο συνονθύλευμα που αποτελεί τον πληθυσμό του "γιορτάζουμε" άλλα πράγματα... 

Όπως προχθες με τις εκδηλώσεις που συνιστά το Αthens pride και με σύνθημα τα ανθρώπινα δικαιώματα που στην προκειμένη δεν αφορά κανέναν η σεξουαλική ταυτότητα του άλλου. 
Πολύ δε περισσότερο δεν αναγνωρίζεται πια το δικαίωμα στην «εθνική ταυτότητα» καθώς επιτρέψαμε να την κλέβει  εν ψυχρώ οποία θελει.

 Συγχαρητήρια στην πρώην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, συγχαρητήρια στην σημερινή της Νέας Δημοκρατίας 

Οι πολίτες πρέπει να σας τιμήσουν και πάλι με την ψήφο τους. Για να χαθεί ακόμα περισσότερο κάθε άλλο....οποιοδήποτε δικαίωμα του Έλληνα 

Ναρλιδου Σοφία
Υποψήφια Βουλευτής ν.Πελλας 
Αντιπεριφερειάρχης Κ.Μακεδονιας
"Έλληνων " του ιδρυτή Ηλία Κασιδιαρη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365