Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

ΓΕΛ Αριδαίας: Συγκίνηση για την αποχώρηση της καθηγήτριας Ρούλας Καραμαλή από το σχολείο (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο
Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου:

Σε μια όμορφη και πολύ ζεστή και συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα αποχαιρετήσαμε από την ενεργό δράση τη συνάδελφο Καραμαλή Ρούλα.

Αξιόλογη συνάδελφος με πολύ αγάπη για τη δουλειά της. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή της. Να είναι ευτυχισμένη και να είναι το σημερινό της αυτό δάκρυ μόνο για χαρά και ευτυχία.


Δείτε τις φωτο:







3 σχόλια:

  1. εξαιρετική κυρία από εξαιρετική οικογένεια.
    Η αστική τάξη της Αριδαίας της εύχεται καλή συνέχεια με νέα ενδιαφέροντα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιολογος ανθρωπος αξιολογη καθηγητρια ο Θεος να της δινει δυναμη και κουραγιο και υγεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα η αστική τάξη , μπράβο !!! εννοείται οτι πρόκειται για ξεχωριστό άτομο , το οποίο δε χώριζε τους ανθρώπους σε τάξεις ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365