Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Αλμωπία: Η είδηση μετά από το μπουρίνι είναι ότι δεν κόπηκε το ρεύμα, μήπως κάτι άρχισε να αλλάζει;

Οι επαφές που είχε η Δημοτική ομάδα Αλμωπίας με τους αρμόδιους της ΔΕΔΔΗΕ στην Αθήνα φαίνεται πως έφεραν αποτέλεσμα

Συντήρηση του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, με ένα σημαντικό κομμάτι του Δήμου Αλμωπίας να μένει για αρκετές ώρες χωρίς ρεύμα, με τα παράπονα των πολιτών να είναι δικαιολογημένα πάρα πολλά.


Από την Κυριακή μέχρι και σήμερα Πέμπτη την περιοχή της Αλμωπίας έπληξαν δύο δυνατά μπουρίνια, το τελευταίο πριν λίγη ώρα. Αυτό που παρατηρούμε, σε αντίθεση με προηγούμενες κακοκαιρίες, είναι ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση. Η είδηση είναι κάτι το αυτονόητο, ότι δεν κόπηκε το ρεύμα. Οι κάτοικοι της Αλμωπίας ζουν, ή ζούσαν αν θέλετε, το θέατρο το παραλόγου σε κάθε κακοκαιρία, με την διακοπή του ρεύματος να ήταν σχεδόν δεδομένη, με ένα χρόνιο πρόβλημα που δεν έβρισκε λύση και προκαλούσε μεγάλο εκνευρισμό.


Κάτι δείχνει να αλλάζει τις τελευταίες μέρες και ελπίζουμε να μην είναι σύμπτωση. Οι επαφές που είχε η Δημοτική ομάδα Αλμωπίας και ο Βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης με τους αρμόδιους της ΔΕΔΔΗΕ στην Αθήνα φαίνεται πως έφεραν αποτέλεσμα, το οποίο ελπίζουμε να είναι μόνιμο και να δοθεί επιτέλους λύση σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει δεκαετίες την Αλμωπία.


Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η κοπή κλαδιών ή δέντρων που γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα από συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, τα οποία ήταν κοντά σε καλώδια και σίγουρα προκαλούσαν προβλήματα στο δίκτυο.


* Η φωτογραφία του άρθρου είναι από τις εργασίες στο Δασάκι Αριδαίας, στις οποίες πραγματοποιήθηκε και κοπή δέντρων και κλαδιών που εμπόδιζαν τα καλώδια της ΔΕΔΔΗΕ.

6 σχόλια:

  1. Ποιο μπουρίνι ρε μην τρελαθούμε ας βγει αέρας και τότε ξανά μιλάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ήταν έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής και με δικά της χρήματα υλοποιείται τώρα... Μπινο πες... Έτσι δεν είναι??? Κάνε ένα βιντεάκι να μας τα εξηγήσεις καλύτερα κ πες τους ότι εσύ το έκανες... Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσχετο, καλώς τα δεχτηκαμε, οι τσιγγάνοι με σκηνές μέσα στη κλειστή αγορά στα ΚΤΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής και αυτό

      Διαγραφή
    2. Έργο όλων των δημοτικών αρχών να μην παραχωρηθεί στον σύλλογο που ενδιαφέρθηκε για μικροκομματικους λόγους και έτσι παραμένει μια εστία μόλυνσης από όλες τις απόψεις

      Διαγραφή
    3. Έργο όλων των δημοτικών αρχών από κατασκευής ως σήμερα να μην παραδίδεται για χρήση για τον σκοπό τον οποίο έγινε.
      Για να στεγάσει την λαϊκή αγορά της Αριδαίας.. άχρηστοι και ανίκανοι όλοι τους,δύο τρείς μαγαζατορες κάνουν κουμάντο χρόνια τώρα.
      Όσο για τις χαζομάρες περί χρήσης του συλλόγου τένις είναι όπως με το ανοιχτό κολυμβητήριο Αριδαίας,άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία.
      Εγώ που δεν ασχολούμαι φανατικά με το τένις,δεν έχω δει κάποιο σκεπασμένο γήπεδο τένις.
      Πέρα από αυτό σαν χαμηλό δεν είναι για τένις?
      Για πιγκ πογκ καλό είναι για τένις μάλλον όχι.
      Μήπως η παραχώρηση που ζητάτε έχει κάππιπ άλλο σκοπό από πίσω,μια εμπορική εκμαιταλευση λόγου χάρη.
      Που αν ήταν έξυπνοι θα μπορούσαν να το έχουν κάνει ήδη οι δημοτικοί άρχοντες από μόνοι τους αφού δεν έχουν σκοπό να πάνε την λαιηκυ εκεί πέρα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365