Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

ΙΕΚ Αριδαίας: Ημερίδα με θέμα "Γνώσεις και Δεξιότητες για Επιχειρηματικές πρωτοβουλίες Κυκλικής Οικονομίας στις Αγροτικές Περιοχές" (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Διευθυντή του ΙΕΚ Αριδαίας Γιώργου Γιόρτσου

Δείτε την ανάρτηση του Διευθυντή του ΙΕΚ Αριδαίας Γιώργου Γιόρτσου:


Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε τις δράσεις εξωστρέφειάς μας για φέτος με την Ημερίδα με θέμα "Γνώσεις και Δεξιότητες για Επιχειρηματικές πρωτοβουλίες Κυκλικής Οικονομίας στις Αγροτικές Περιοχές" σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ΔΙΠΑΕ. 

Σε ένα κατάμεστο Ξενιτίδειο και με καλεσμένους την καθηγήτρια κ. Βάσω Καζάνα και τον επίκουρο Καθηγητή κ. Ράπτη Δημητρη καθώς και τον Επιστημονικό συνεργάτη κ. Στέφανο Τσιάρα. Τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τις πολύ αξιόλογες εισηγήσεις τους!

Καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους...

Και καλή Σταδιοδρομία στα παιδιά των 7 τμημάτων που απόφοιτούν από το Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ... 

Όλες τις εισηγήσεις θα μπορέσετε να τις παρακολουθήσετε online στο κανάλι μας στο  youtube από το βράδυ της Πέμπτης... 

Να μην παραλειψουμε φυσικά τα συγχαρητήριά μας στα 2 τμήματα Chef και τους Αρτοζαχαροπλαστες μας που επιμελήθηκαν τον υπεργευστικο και εντυπωσιακό μπουφέ της εκδήλωσης μας( CHEF Λαζαριδης & pastry Chef Αλέκου) αλλά και τον επιτελικό ρόλο των σπουδαστών Ασφάλειας και Security του ΙΕK μας, που φρόντισαν όλα να κυλισουν ομαλά και από την προσέλευση των πρώτων έως και την αποχώρηση των τελευταίων!

Ο, τι και να πούμε για τα παιδιά αυτά θα είναι πραγματικά λίγο.

Είστε όλοι άξιοι... 

Συγχαρητήρια!

Συνεχίζουμε....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365