Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Δ. Σταμενίτης: «Εντάχθηκαν στο Αντώνης Τρίτσης έργα ενεργειακής αναβάθμισης για Έδεσσα και Σκύδρα»

Δελτίο Τύπου
Υπογράφηκαν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα οι νέες εντάξεις έργων στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ύψους 313.692,29 ευρώ. Στον κατάλογο τον 33 έργων περιλαμβάνονται προτάσεις έργων του Δήμου Έδεσσας και του Δήμου Σκύδρας.

Ειδικότερα πρόκειται για τα έργα:

1. Ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης της ΔΕΥΑ του Δήμου Έδεσσας, με προϋπολογισμό 1.383.404.
2. Ενεργειακή αναβάθμιση της ΔΕΥΑ του Δήμου Σκύδρας, με προϋπολογισμό 3.546.479.

Αναφορικά με την εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης δήλωσε: «Οι εντάξεις των έργων για τους Δήμους του Νομού Πέλλας στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» συνεχίζονται και αυτό μας προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση. Γνωρίζαμε και είχε ανακοινωθεί σχετικά ότι τα δύο έργα έχουν θετική εισήγηση από την Επιτροπή Αξιολόγησης και χθες είχαμε και την επίσημη ένταξη τους προς χρηματοδότηση. Η προσπάθεια συνεχίζεται μέσα από στενή συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα και ευελπιστώ ότι σύντομα θα έχουμε και άλλες εντάξεις έργων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365