Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Δ. Κυριλίδης: Ο Βελόπουλος πριμοδοτεί με μπόνους έδρες την κυβέρνηση - Ψηφίζεις Κυριάκο σε βγαίνει Κυριάκος

Δελτίο Τύπου

Την ώρα που ελληνικός λαός περιμένει να βρεί μία ειλικρινής φωνή μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο , η Ελληνική λύση και ο αρχηγός της ασκούν μηδενική αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση της ΝΔ. Όπως λογικό είναι όμως ,η Ελληνική λύση έχει μετατραπεί στο ΚΚΕ της δήθεν δεξιάς.

Ψηφίζει παρών και υπέρ μόνο σε ότι αφορά τα συμφέροντα της ΝΔ. Το είδαμε με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, το είδαμε με τον εκλογικό νόμο. Ενας άνθρωπος που επί μνημονίων έχει μισό εκατομμύριο σε γερμανική τράπεζα και πουλάει επιστολές του ιησού έρχεται να συμπληρώσει την απώλεια του Καμμένου και να πάρει την θέση της πατερίτσας σε περίπτωση που η κυβέρνηση των χρειαστεί.
 
Η μοναδική εθνική φωνή που είναι ικανή να αντιπροσωπεύσει πλήρως τον ελληνικό λαό είναι η φωνή του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.
 
Δήμος Κυριλίδης- Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας
Μηχανικός Περιβάλλοντος και Γεωτεχνολογίας
ΕΛΛΗΝΕΣ- Ηλίας Κασιδιάρης

1 σχόλιο:

  1. κύριε Κυριλίδη έχετε άποψη για τις καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον στελεχών της Χρυσής Αυγής? θα είχε πολύ ενδιαφέρον να τις ακούσουμε.Επίσης θα θέλαμε να μάθουμε έαν συμφωνείτε οι έλληνες αγρότες να αποδέχονται τις επιδοτήσεις που δίνει η ΕΕ ή να μην τις εισπράτουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365