Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Αριδαία: Άλλαξε χέρια το ιστορικό κτήριο της ΕΝΩΣΗΣ - Δημοπρατήθηκε σε ιδιώτη της περιοχής μας

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου10 μέρες
Σε χέρια ιδιωτών πέρασαν κτήρια της ΕΝΩΣΗΣ.

Συγκεκριμένα, η ΕΝΩΣΗ μπήκε πριν από περίπου 10 χρόνια σε διαδικασία εκκαθάρισης, πραγματοποιήθηκε εκτίμηση της περιουσίας της και πριν λίγες έγινε δημοπρασία κτηρίων της, για να μπορέσουν να πληρωθούν οι πιστωτές.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου10 μέρες και το συγκεκριμένο κτήριο που βλέπετε στις φωτογραφίες, όπως και το κτήριο που βρίσκεται μετά τον κόμβο της Αριδαίας προς Λουτράκι, περάσανε σε χέρια ιδιωτών.

Το μεγάλο κτήριο που βλέπετε στις φωτογραφίες δημοπρατήθηκε σε ιδιώτη της περιοχής μας και το άλλο μεγάλο κτήριο στους κόμβους δημοπρατήθηκε σε εταιρία της Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς μετά από άστοχες κινήσεις προηγούμενων διοικήσεων, η ΕΝΩΣΗ έφτασε στο σημείο να χάσει σημαντικά περιουσιακά της στοιχεία.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Aridaia365, ήδη ο νέος ιδιοκτήτης έχει ξεκινήσεις εργασίες βελτίωσης του κτηρίου που βλέπετε στις φωτογραφίες.

7 σχόλια:

 1. Στη φυλακή μπήκε κάποιος ή κάποιοι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να μπουν αυτοί, που ψήφιζαν αυτούς ,
  που όλοι μαζί δεν είχαν τελειώσει ούτε γ,υμνάσιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όλα κάποια στιγμή έρχονται σε χέρια που πρεπει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. α ρε Κωστή τα έγραφες και έλεγες αλήθειες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τι θα γίνει εκεί τώρα ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η Ένωση Αριδαίας.
  Που κάποτε είχε ένα από τα πρώτα συνεταιριστικά σούπερ μάρκετ ( αν όχι το πρώτο)
  Που είχε σιλό συγκέντρωσης και διάθεσης σιτηρών ώστε βάση ποσοτήτων να εισπράττουν σε καλύτερες τιμές ( καλά αυτά πουλήθηκαν νωρίς)
  Με ψυγεία για οπωροφόρα,με με με
  Τα χρόνια της απόσυρσης τα τρακτέρ έφταναν μέχρι τους τσάκωνες από την μια και μέχρι το βενζινάδικο του τσεχιλιδη από την άλλη.
  Χιλιάδες κιλά σε ονόματα κάποιων με ελάχιστα στρέμματα.
  Κάποιοι έκαναν ταμείο μέχρι και τα δισέγγονα τους
  Κανείς δεν βρέθηκε ένοχος η κατηγορούμενος.
  Το άφησαν ρήμαξε και τώρα το εκποιούν σε ιδιώτη.
  Ο πολύς σοσιαλισμός και δημοκρατία καμιά φορά βλάπτει

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365