Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Vera Farma: Συμβουλεύοντας υπεύθυνα!

Συμβουλεύοντας υπεύθυνα!

Στην παρουσίαση των πιο σημαντικών εταιριών στον χώρο της Παροχής Γεωργικών Συμβουλών προχώρησε η Ύπαιθρος Χώρα στο πρόσφατο ένθετο της τελευταίας έκδοσης στις 27/05/2022.

Η εταιρία Δούκης Πολυνείκης – Πούλιος Φώτιος Ο.Ε. (Vera Farma O.E.)  παρουσιάζεται σε αυτό το ένθετο με ολοσέλιδο αφιέρωμα καθώς διαθέτει διαρκή και συνεπή παρουσία στον τομέα των γεωργικών μελετών σε όλη την Κεντρική Μακεδονία.

Το σύστημα παροχής Γεωργικών Συμβουλών έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το βασικότερο μέτρο εκσυγχρονισμού της ελληνικής γεωργίας καθώς επεκτείνεται πέρα από την επίσκεψη στον αγρό σε ένα πολυεπίπεδο φάσμα δραστηριοτήτων που αφορούν την σύγχρονη γεωργία. Συνίσταται την προώθηση, σύμφωνα με τους στόχους της νέας ΚΑΠ, της καινοτομίας μέσω συστημάτων γνώσης και γεωργικών συμβουλών, καθώς και την υποστήριξη της ψηφιακής μετάβασης της γεωργίας. Συνεπώς ενισχύεται η μεταφορά της γνώσης και η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ της έρευνας και της πρακτικής εφαρμογής με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της βιωσιμότητας, την αύξηση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας των γεωργικών εκμεταλλεύσεων αλλά και του ευρύτερου αγροτικού τομέα

Για να ανταπεξέλθουν στην νέα τους αποστολή οι γεωργικοί σύμβουλοι είναι απαραίτητο να διαθέτουν δεξιότητες όπως είναι:

• Η εξωστρέφεια σε συνδυασμό με εκτενή ενημέρωση και εξειδίκευση

• Θεωρητική και τεχνική εμπειρία αποκτημένη στο πεδίο

• Αποτελεσματικότητα στην αμφίδρομη επικοινωνία με τον αγροτικό κόσμο

 

Η εταιρία Δούκης Πολυνείκης – Πούλιος Φώτιος Ο.Ε. (Vera Farma O.E.)  διαθέτει το έμπειρο στελεχιακό δυναμικό ώστε να ανταποκριθεί με επιτυχία σε αυτό τον ρολό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365