Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Λ. Προκοπίδης: Η κατάσταση στην καθημερινότητα είναι τραγική

Δείτε την ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου Αλμωπίας:

Συνεδρίασε στις 31-5-2022, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας. Στη διάρκεια της συνεδρίασης, τόνισα μεταξύ των άλλων: "Απαξιώνεται η λειτουργία της Επιτροπής και κατ  επέκταση απαξιώνονται οι  δημότες, που διαπιστώνουν ότι, όχι μόνο δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματα της καθημερινότητάς που τους απασχολουν αλλά ούτε καν συζητιούνται στην καθ  ύλην αρμόδια Επιτροπή, καθώς οι συνεδριάσεις δεν γινονται όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό αλλά και εγγραφονται στην ημερήσια διάταξη, θεματα χαμηλού ενδιαφέροντος.

Στις αρμοδιότητες της Επιτροπής, με βάση τον Κανονισμό, μεταξύ των άλλων αναφέρονται σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον αστικό ιστό της πόλης και των Τοπικών Κοινοτήτων.

Αστικό ιστό σε μια πόλη, στην πρωτεύουσα του Δήμου,  που δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα στον επισκέπτη. Μιά πόλη άχρωμη, χωρίς να διαθέτει ένα σημείο αναφοράς. Μια πλατεία εγκαταλελειμένη, που το μοναδικό που ξεχωρίζει, το συντριβάνι, δεν λειτουργεί. Εχω ζητήσει πολλές φορές, την ανάδειξη μέρους του ποταμού που διασχίζει το κέντρο της πόλης, ώστε η πλατεία να αποκτήσει χρωμα και να αναδειχθεί. Έτσι το κέντρο της πόλης, θα γίνει πιο ελκυστικό για τους επισκέπτες. Βασικός στόχος του Δήμου θα πρέπει να είναι η αύξηση του αριθμού των επισκεπτών και η επιμήκυνση της παραμονής τους, σε συνδιασμό με την παραμονή τους στη Λουτρόπολη.

Για τα θέματα της καθημερινότητας, η κατάσταση είναι τραγική. Απαγορευτική η διέλευση πεζών από τις καταλήψεις πεζοδρομιών. Προβληματική η κυκλοφορία των οχημάτων. Δρόμοι στο σκοτάδι και οι λακούβες θέτουν σε κίνδυνο την ασφαλή οδήγηση των συνδημοτών μας...".

2 σχόλια:

  1. Τώρα το ανακάλυψες αυτα?
    Μάλλον δεν ζεις εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΠΑΣΟΚ πού στήριζες τόσα χρόνια, αυτό κατέστρεψε τη χώρα.
    Η Μεγάλη κλεφτοσχολή τού Ανδρέα Παπανδρέου και τού ΠΑΣΟΚ με τούς Τσοχατζοπουλο, Τσουκάτο, Παπαντωνίου κλπ... καταστρεψατε τη χώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365