Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Αριδαία: Η viral φωτογραφία που δείχνει την κατάντια των δρόμων (ΦΩΤΟ)

Η παρακάτω φωτογραφία από την οδό Λοχαγού δείχνει την κατάντια των δρόμων
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αριδαία είναι η τραγική κατάσταση του οδοστρώματος, με άπειρες τρύπες, καθιζήσεις και διαρκείς φθορές σε οχήματα πολιτών.

Ένα πρόβλημα που ξεκίνησε με την κατασκευή του αποχετευτικού από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, με τη νυν να μην μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση, μένοντας μετεξεταστέα στο συγκεκριμένο θέμα. Τα όποια μπαλώματα έχουν γίνει δεν έχουν κανέναν αποτέλεσμα. Τρύπες ανοίγουν καθημερινά και ειδικά τις βροχερές μέρες, όπως σήμερα, το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο εμφανές. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η Αριδαία είναι η χειρότερη πόλη Πανελλαδικά όσον αφορά την κατάσταση του οδοστρώματος.

Η παρακάτω φωτογραφία από την οδό Λοχαγού Πασσιά δείχνει την κατάντια των δρόμων, μια εικόνα ίσουται με χίλιες λέξεις:





6 σχόλια:

  1. Αν βάλουμε έναν κώνο σε κάθε λακούβα της Αριδαίας, οι κώνοι θα είναι περισσότεροι από τα αυτοκίνητα. Τις ζημιές που προκαλούνται στα αυτοκίνητα κανείς δεν τις υπολογίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρύπες, καθιζήσεις, κακοτεχνίες, λίμνες ( λεφ ξενιτιδη κοντά στην στάση ΚΤΕΛ) λιμνούλες ( στον δρόμο του κ υγείας πλησίον φούρνου)
    Και μέσα σε όλα αυτά , έχουμε και τους απαίδευτους οδηγούς να διπλο και πολλές φορές τριπλό παρκάρουν όπου να ναι όπου βρούν.
    Και οι αρχές, αστυνομία / δήμος απλά απών.
    Ούτε καν θεατές.
    Αόρατοι άχρηστοι και ανύπαρκτοι όλοι τούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δρόμοι δεν θέλουν μπάζωμα αλλά αναδιάπλαση! Όπως και οι οδηγοί δεν χρίζουν προτροπών αλλά επανεξέτασης διπλωμάτων οδήγησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει που έχει τα χάλια της η Αριδαία και οι δρόμοι της,έχεις και τους ουγκανους να αφήνουν το αμάξι όπου και όπως θέλουν χωρίς να τους ενοχλεί κανείς για αυτό γίνεται αυτό.
    Χρειάστηκε να μεταφέρω κάτι και μπήκα με το αυτοκίνητο στο κέντρο,η κατάσταση ποιο τραγική από τραγική..
    Όση ώρα προσπαθούσα να κάνω την δουλειά μου,δεν είδα ούτε ένα περιπολικό,ούτε έναν αστυνομικό.
    Όλα στον αυτόματο,για υτο έχουμε αυτά τα χάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τραγική κατάσταση εδώ και χρόνια !!
    Μια δημοτική αρχή σε μόνιμο λήθαργο και μια αστεία αστυνομία που δεν κάνει απολύτως τίποτα για να βελτιώσει την κατάσταση. Μια περιοχή στην κυριολεξία παρατημένη που είναι αιώνες πίσω σε όλους τους τομείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365