Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Εγκρίσεις έργων 3,2 εκ ευρώ για την πόλη της Αριδαίας

Δελτίο Τύπου 
Συνεδρίασε το πρωί της Παρασκευής η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας. Ανάμεσα στα θέματα που ήρθαν προς ψήφιση στην συνεδρίαση ήταν η έγκριση χρηματοδότησης ύψους 3,2 εκ ευρώ για την πόλη της Αριδαίας.

Η δημοτική αρχή Αλμωπίας σχεδίασε την ανάπλαση της εισόδου της πόλης της Αριδαίας (είσοδος Εξαπλατάνου), μια μελέτη που αναμένεται να αλλάξει ριζικά την είσοδο της πόλης. Παράλληλα σύντομα θα προχωρήσει και η μελέτη  για την αναδιαμόρφωση χώρων αναψυχής παιδιών και εφήβων με την δημιουργία του πάρκου στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης σε σύντομη δήλωση του αναφέρει:

«Παρά τα δύο χρόνια πανδημίας η δημοτική μας αρχή κατάφερε και εξασφάλισε 3,2 εκ ευρώ για την ανάπλαση και αναδιαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων της Αριδαίας. Υλοποιούμε σταδιακά το πρόγραμμα μας και εξασφαλίζουμε χρήματα για παρεμβάσεις που  θα βελτιώσουν την αισθητική εικόνα της Αριδαίας. Συνεχίζουμε με προτάσεις και σχέδιο για την δημιουργία υποδομών που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών»

3 σχόλια:

  1. Φτιάξτε τους δρόμους βρε απίθανοι, έρχεται κόσμος στο Πόζαρ και διασχίζει την οδό Παύλου Μελά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σσσστ
      Υλοποιούμε σταδιακά λένε.
      Αλλά 4 χαμένα χρόνια

      Διαγραφή
    2. Δεν μας νοιάζει για το Πόζαρ,ούτε για το χιονοδρομικό.
      Άμα δεν θέλετε να βλέπουν τα χάλια μας, φέρτε τους τουρίστες με ελικόπτερο

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365