Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Χρηματοδότηση του Δήμου Αλμωπίας για τον δρόμο προς το χιονοδρομικό

Δελτίο Τύπου
Εγκρίθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, το ποσό των 400.000 ευρώ για την αποκατάσταση του δρόμου που οδηγεί στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας – Καϊμακτσαλάν από την κοινότητα Σαρακηνών.

Η χρηματοδότηση προέρχεται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και εξασφαλίστηκε έπειτα από αίτημα του Δήμου Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης με αφορμή την αποδοχή της χρηματοδότησης δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποδεχθούμε την χρηματοδότηση ύψους 400.000 ευρώ από πλευράς του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τον δρόμο που συνδέει την Αλμωπία με το χιονοδρομικό. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση του Δήμου δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην εξασφάλιση κονδυλίων για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου της Αλμωπίας. Εμείς ως δημοτική αρχή καταθέσαμε αίτημα στο Υπουργείο Υποδομών για την αποκατάσταση του δρόμου, το οποίο και έγινε αποδεκτό. Σε συνεργασία με τον Δήμο Έδεσσας θα προχωρήσουμε στην άμεση αποκατάσταση του δρόμου ώστε να υπάρχει η ομαλή βατότητα. Συνεχίζουμε με γνώμονα την ανάπτυξη της Αλμωπίας και την δημιουργία υποδομών γιατί Εδώ Ζούμε»

6 σχόλια:

  1. Μακάρι να επισκευαστεί ο δρόμος γιατί είναι σε κακό χάλι. Αλλά αν δεν αποχιονίζεται τον χειμώνα είναι δώρο άδωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δούμε τώρα τι θα σκαρφιστούνε τα παλικάρια της Έδεσσας για να κρατήσουν τον δρόμο κλειστό για να σαμποτάρουν την Αλμωπία υπέρ του Αγίου Αθανασίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλο ειναι,τα χιόνια τα πανε με το γκρέιντερ προς τν δρομο που παει Κερασια,κανουν έναν τοιχο 2.5 μετρα και όλα καλά

      Διαγραφή
  3. ο δρομος που αναφέρεστε συνδέει την Αλμωπία μέσω κερασιάς οπως και μεσω Α.Αθανασιου δηλαδή μέσω Έδεσσας Ο δρομος που συνδεει την αλμωπια και τα ΛΟΥΤΡΑ ειναι απο Ορμα-Ανω Κορυφη-ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Na.mi.kanoume.ke.kamia.xari.sto.silekti.ton.vlepo.ipopsifio.me.ton.mbatsi.🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ρωτήσω όλους όσους απάντησαν.
    Πόσες φορές τον χειμώνα πηγαίνετε στο χιονοδρομικό η θέλετε να υπάρχει καλός και καθαρός ο δρόμος αυτός γιατί έχετε συμφέροντα στην εγγύτερη περιοχή.
    Ενοικιαζόμενα, ταβέρνες κλπ.
    Αν η απάντηση σας είναι αρνητική,τότε θα ήθελα με την ίδια θέρμη να κραξετε τον δήμο Αριδαίας και τον ίδιο τον δήμαρχο για την απελπιστική κατάσταση των δρόμων στην Αριδαία και στην πρόσβαση προς αυτήν.
    Εδώ κυκλοφορούμε κάθε μέρα,και στο χιονοδρομικού θα πάμε σπάνια έως καθόλου.
    Οπότε χέστηκαμε για εκείνον τον δρόμο.
    Για συνέλθετε επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365