Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Θερινός κινηματογράφος στην Φιλώτεια Αλμωπίας

Ανακοίνωση
Ο *θερινός κινηματογράφος* ζωντανεύει και πάλι στην Φιλώτεια την Παρασκευή 8 Ιουλίου με την προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων <<Ενκάντο:Ένας κόσμος μαγικός>>. 

Στο προαύλιο του συλλόγου μας, σε μια μαγική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, θα έχετε την ευκαιρία να χαρίσετε στο παιδί σας μια μοναδική εμπειρία.

Καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας θα μπορείτε να επισκεφθείτε το μπαρ μας για να προμυθευτείτε δροσερούς χυμούς, αναψυκτικά, φρέσκα χοτ ντογκ και φυσικά ποπ κορν!

 Ώρα προσέλευσης: 21:00
 
ΕΝΚΑΝΤΟ: ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΓΙΚΟΣ

Μία ευτυχισμένη ασυνήθιστη οικογένεια ζει κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Όλα τα παιδιά στην οικογένεια είναι ευλογημένα με ένα μαγικό χάρισμα εκτός από ένα, τη Μίραμπελ. Όταν η μαγεία της οικογένειας βρεθεί σε κίνδυνο, η Μίραμπελ θα αποδειχθεί η μόνη σανίδα σωτηρίας.

Ώρα προβολής: 21:30
Διάρκεια: 109λ

1 σχόλιο:

  1. Είναι τρομερή πρωτοβουλία να έχει ένα χωριό θερινό κινηματογράφο !!!
    Έχουμε χορτάσει με μονότονες και κουραστικές δραστηριότητες χωρίς φαντασία.
    Μακάρι να έχουμε πρωτοβουλίες εθελοντικές για ανακύκλωση ,προστασία περιβάλλοντος και σύγχρονες ενέργειες...
    Περιμένουμε και άλλα χωριά να φρεσκάρουν το μυαλό μας με κάτι μοντέρνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365