Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε τα σημεία προπώλησης για την συναυλία στα Λουτρά και όλες τις λεπτομέρειες

Όλες οι λεπτομέρειες από το Aridaia365

Γνωστή έγινε από την Panik Records η αφίσα για την συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στα Λουτρά Πόζαρ, μια εκδήλωση στην οποία το Aridaia365 και ο Life 106,3 είναι τα μοναδικά μέσα της περιοχής που είναι χορηγοί επικοινωνίας, αφού το καλύτερο ραδιόφωνο του Νομού Πέλλας, είναι για πολλά χρόνια συνεργάτης της δισκογραφικής εταιρίας του γνωστού τραγουδιστή.

Στην συναυλία πολύ σημαντικό ρόλο θα έχει ο σύλλογος νέων Λουτρακίου, ο οποίος έχει αποδείξει την τεχνογνωσία που έχει στις μεγάλες εκδηλώσεις, κάτι που φάνηκε περίτρανα στο 10ο Φεστιβάλ Πόζαρ, το οποίο είχε τεράστια επιτυχία.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Φεστιβάλ. Τα εισιτήρια θα χωριστούν σε 3 βαθμίδες ανάλογα με το σημείο που θα θέλει να βρεθεί κάθε θεατής (γράφημα κάτω):

VIP - Backstage Experience: 50 ευρώ
VIP - Front Row: 35 ευρώ
Γενική Είσοδος: 17 ευρώ Ανέργων / Φοιτητικό - 20 ευρώ κανονικό

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται μέσω ίντερνετ από το Viva.gr, ενώ εισιτήρια ΜΟΝΟ για την γενική είσοδο των 20 ευρώ θα βρείτε τις επόμενες μέρες στο κατάστημα Συμβολή στην Αριδαία και στο Cafe Τζέκος στο Λουτράκι. 

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Kings!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365