Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Σκύδρα: Σπαραγμός στην κηδεία του 15χρονου που πνίγηκε στα Φλογητά (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάθηκε το μοναχοπαίδι τους

Τα αστεία και τα γέλια μιας παρέας παιδιών από το Λιποχώρι της Σκύδρας, έσβησαν ξαφνικά και βίαια.

Ο θάνατος του 15χρονου φίλου τους, έχει βυθίσει ένα ολόκληρο χωριό στο πένθος.

«Ακόμη δεν μπορούμε να συνέλθουμε, ένα και μοναδικό το είχαν».

Το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα, στα Νέα Φλογητά της Χαλκιδικής, που είχε πάει με τους φίλους του για μπάνιο. Κι οι γονείς του, συγγενείς και φίλοι, καλούνται τώρα να πουν το τελευταίο «αντίο» στο 15χρονο αγόρι που πνίγηκε ελάχιστα μέτρα από την ακτή.

«Ήρθε το ταξί και το πήρε, πήγαν όλα τα παιδιά μαζί, τώρα εκεί τι έγινε, κανείς δεν ξέρει».

Χάθηκε το μοναχοπαίδι τους

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός. Ο 15χρονος βούτηξε στη θάλασσα και λίγο αργότερα ανασύρθηκε στην στεριά νεκρός, με τους φίλους και τους διασώστες να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, χωρίς όμως να μπορέσουν να τον επαναφέρουν.

Οι γονείς του παιδιού, συντετριμμένοι, περιμένουν τώρα απαντήσεις από τις ιστολογικές εξετάσεις που ίσως ρίξουν φως στα τυχόν αίτια που προκάλεσαν τον πνιγμό.

Αβάσταχτος ο πόνος για τον πατέρα του 15χρονου. Πληροφορήθηκε πρώτα απ’ όλους ότι το παιδί του δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή και έχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια του.

«Κατέρρευσε, ήρθε ασθενοφόρο και η γιαγιά τα ίδια, τραγωδία».

Ο ξάδερφος και οι φίλοι που ήταν μαζί με τον 15χρονο στη θάλασσα βρίσκονται σε σοκ, προσπαθώντας ακόμη να εξηγήσουν πώς ο Τάσος πνίγηκε ενώ ήταν δίπλα τους.

Σύμφωνα με οικογενειακό φίλο, ο 15χρονος δεν ήξερε να κολυμπάει, ενώ στο σημείο που τα παιδιά κολυμπούσαν, η θάλασσα βαθαίνει απότομα και υπάρχει η εικασία ότι το παιδί μπορεί να πάτησε σε λακκούβα και να μην πρόλαβε να βγει στην επιφάνεια.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365