Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Δευτέρα 22 Αυγούστου κρίσιμη μέρα για τον Άρη Αθύρων

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
Την ερχόμενη Δευτέρα 22 Αυγούστου θα κριθεί η συμμετοχή η όχι του Άρη Αθύρων στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ΕΠΣ Πέλλας.

Στην αίθουσα της κοινότητας Αθύρων και ώρα 21:00 θα γίνει η γενική συνέλευση και εκεί θα φανεί αν θα υπάρξει συνέχεια στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και όλοι πιστεύουν ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα βρεθεί λύση και θα κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

«Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου και 9:00 το απόγευμα στο κατάστημα της κοινότητας θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Αρη Αθυρων. Για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα του νομού μας ή όχι. Όποιος θέλει μπορεί να παραβρεθεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365