Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Στο πρόγραμμα Erasmus+ για το έτος 2022 το Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών

Δελτίο Τύπου

Η Διευθύντρια  και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ Γιαννιτσών είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έγκριση Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ για το έτος 2022, Δράση ΚΑ1 - Μαθησιακή Κινητικότητα Εκπαιδευομένων και Προσωπικού του Τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με τίτλο «Βήματα ευθυγραμμισμένα με την Ευρώπη» και κωδικό αριθμό 2022-1-EL01-KA122-VET-000078863.


Η κινητικότητα  θα υλοποιηθεί το Σχολικό Έτος 2022-2023 στο Τορίνο της Ιταλίας και θα λάβουν μέρος 16 μαθητές των Τομέων Μηχανολογίας, Πληροφορικής, Οικονομίας Διοίκησης, Νοσηλευτικής και Γεωπονίας για παρακολούθηση εργασίας σε επιχειρήσεις για 16 ημέρες.  

Το σχολείο μας υιοθετεί εδώ και οκτώ χρόνια Ευρωπαϊκές Δράσεις και επιδιώκει να παρέχει τα βέλτιστα αποτελέσματα για την μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία και αποκατάσταση των μαθητών μας. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με Εθνική Μονάδα Συντονισμού για την Ελλάδα το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). 

Η Διευθύντρια

Καρύπη Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365