Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Συγκλονίζει η μητέρα της μικρής Χρυσοβαλάντω στον Alpha: «Ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε βίντεο
Με λόγια αγάπης και συγκίνησης μίλησε η μητέρα της μικρής Χρυσοβαλάντου που πήρε αγκαλιά ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην συναυλία του στα Λουτρά Πόζαρ και τραγούδησε έχοντας την εννιάχρονη στα χέρια του χαρίζοντας της το ωραιότερο δώρο της ζωής της.


Όπως αποκάλυψε σήμερα κυρία Μαρία Δάλη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha, το κορίτσι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μυϊκής ατροφίας και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής.


Ιδιαίτερα συγκινημένη η μητέρα της 9χρονης περιέγραψε στην πρωινή εκπομπή πώς για την κόρη της ήταν ένα ανέλπιστο δώρο αυτό που έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός να την κρατήσει στην αγκαλιά του και να τραγουδήσει το αγαπημένο της τραγούδι, ξεκαθαρίζοντας πως η κίνηση του ανθρώπου που πήρε στα χέρια του την κόρη της και την ανέβασε στην σκηνή ήταν αυθόρμητη και μη προγραμματισμένη.


«Είναι δύσκολη περίπτωση η δικιά μας. Έχει νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, είναι ο πιο δύσκολος Τύπος με προσδόκιμο ζωής τα δύο έτη. Ευτυχώς που υπάρχει θεραπεία παγκοσμίως που γίνεται ενδορραχιαία κάθε τέσσερις μήνες στο χειρουργείο κι αυτό βοηθάει τη μικρή να ζήσει. Έτσι έχουμε φτάσει ως εδώ που είναι 9 ετών.


Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον βλέπει και τον ακούει και επειδή εδώ κι έναν μήνα περάσαμε δύσκολα και θέλαμε να της δώσουμε λίγη χαρά. Δεν ξέραμε πώς θα γίνει όλο αυτό γιατί και τα οικονομικά μας είναι δύσκολα. Βρέθηκε ένας φίλος του συζύγου μου που μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι είμαστε ελεύθεροι να πάμε. Ήταν τελείως τυχαίο όλο αυτό, δεν γνώριζε τίποτα ο άνθρωπος. Ο μπαμπάς της την πήρε και ανέβηκαν στη σκηνή. Οι αντιδράσεις ήταν καταπληκτικές


Ήθελες κι άλλη αγκαλιά από τον Κωνσταντίνο;” και μου απάντησε ναι. Ήταν τέτοια η χαρά της. Ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη»


Το βίντεο του Aridaia365 με τον Κωνσταντίνο Αργυρό από τη συναυλία του να κρατάει στην αγκαλιά του την μικρή 9χρονη έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου


Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως η μητέρα της μικρής τόνισε πως έχει παράπονα από την Δημοτική Αρχή, αφού οι υποσχέσεις της δεν έχουν τηρηθεί.



Θυμηθείτε την υπέροχη σκηνή στο βίντεο του Aridaia365:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365