Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Ξεκινούν οι πληρωμές των Νέων Αγροτών

Δείτε την ανάρτηση του Βουλευτή Πέλλας Λάκη Βασιλείαδη

Από σήμερα το απόγευμα ξεκινούν σταδιακά οι πιστώσεις στους λογαριασμούς των δικαιούχων του Προγράμματος Νέων Αγροτών και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για την Α’ δόση η οποία αφορά στο 70% του συνολικού ποσού.


Για την Κεντρική Μακεδονία το ποσό της Α’ δόσης ανέρχεται σε 38.550.000€ και αφορά σε 1501 τακτοποιημένους δικαιούχους. Σε αυτούς δεν συνυπολογίζονται όσοι τους έχει ζητηθεί να προσκομίσουν επιπλέον δικαιολογητικά και όσοι έχουν κάνει ενστάσεις, οι οποίοι θα πληρωθούν μετά τη διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων. Όπως με ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γ. Κεφάλας, οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα.

Η διαδικασία τρέχει με πρωτοφανείς ρυθμούς, εντελώς ψηφιακά και αξίζουν συγχαρητήρια στην ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για τη μέχρι τώρα πορεία του προγράμματος. Σε πρόσφατη συνάντησή μας με τον Υφυπουργό κ. Γ. Στύλιο είχα υποστηρίξει ότι το πρόγραμμα αυτό αναμένεται να έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στην αγροτική οικονομία της Πέλλας και ζήτησα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια περαιτέρω υπεδέσμευσης πόρων ώστε να ενταχθούν όσο το δυνατό περισσότεροι επιλαχόντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365