Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Βόλος: Καταδίωξε και έπιασε «νταή» που χτυπούσε κοπέλα μέχρι να πέσει αιμόφυρτη έξω από μπαρ

Ο δράστης στα χέρια της αστυνομίας…
Ανάστατος ο Βόλος από τις αγριότητες που έγιναν στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Σε νοσοκομείο η γυναίκα που κακοποιήθηκε. Ο δράστης στα χέρια της αστυνομίας…

Σε διερχόμενο ζευγάρι από την περιοχή του πάρκου Βαλαχή στη Νέα Ιωνία του Βόλου, χρωστάει την ζωή της μια κακοποιημένη γυναίκα από τα χέρια του συντρόφου της, ο οποίος επί ώρα την χτυπούσε και εν τέλει την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο δρόμο, για να τραπεί σε φυγή.

Το διερχόμενο ζευγάρι βλέποντας τον ξυλοδαρμό της γυναίκας που γίνονταν επί της οδού Ίμβρου, ενήργησε άμεσα. Ο άνδρας κυνήγησε τον δράστη από το ύψος του πρώην Πολυκλαδικού σχολείου μέχρι και το γήπεδο της Νίκης, όπου και τον έπιασε, αρκετά μέτρα πιο κάτω από το σημείο του άγριου ξυλοδαρμού, ενώ η γυναίκα παράμεινε με το θύμα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο που είχε καλέσει καθώς και η Αστυνομία.

Ο άγριος καβγάς ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και διήρκησε μέχρι τις 2 παρά, όταν και συνελήφθη ο δράστης. Στο χρονικό διάστημα του καβγά η γυναίκα δέχονταν απανωτά χτυπήματα και παρά την φασαρία και τις φωνές, δεν υπήρξε κινητοποίηση των κατοίκων. Μιλώντας στην ΕΡΤ, επεσήμαναν ότι το φαινόμενο είναι σχεδόν καθημερινό. Εκείνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα που τσακώνονται, όταν βγαίνουν από το μπαρ.

Το θύμα βρίσκονταν σε μπαρ, που λειτουργεί κοντά στο πάρκο Βαλαχή της Ν. Ιωνίας, όταν ο σύντροφός της μπήκε στο μπαρ και ξεκίνησε τον καβγά. Το ζευγάρι συνέχισε τον καυγά έξω από το μαγαζί και με σπρωξιές και κλωτσιές σε βάρος της κακοποιημένης νεαρής γυναίκας από τον σύντροφό της, έφτασαν μέχρι την συμβολή των οδών Στρατού και Ίμβρου, όπου και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη.

Την άτυχη γυναίκα παρέλαβε το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφτασε λίγα λεπτά μετά την κλήση, που έγινε από διερχόμενη γυναίκα και την μετέφερε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου, όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τελικά αφού της περιποιήθηκαν τα τραύματά της και κυρίως το θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, της δόθηκε εξιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365