Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Η Δημοτική αρχή προχώρησε στην έγκριση του σχεδίου Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Αλμωπίας ( ΣΒΑΚ)

Δελτίο Τύπου
Στο δημοτικό συμβούλιο, που έλαβε χώρα στις 28 /09/2022 , παρουσιάστηκε για πρώτη φορά , από εκπροσώπους της εταιρείας , μια στρατηγική για την μελλοντική ανάπτυξη του δήμου μας.

Το σχέδιο βασίστηκε σε μια προσεκτική αξιολόγηση της τρέχουσας και μελλοντικής απόδοσης του οδικού συστήματος , εξετάζοντας την υφιστάμενη κατάσταση, διαμορφώνοντας ένα επίπεδο έναντι του οποίου μπορεί να μετρηθεί η μελλοντική πρόοδος της πόλης , και καθορίστηκαν στόχοι απόδοσης για την καθοδήγηση της υλοποίησης του σχεδίου.

Με όλα τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν και έχουμε στα χέρια μας , αλλά και με την ολοκλήρωση του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού και της κυκλοφοριακής μελέτης της πόλης της Αριδαίας , τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη , θα αναδιαμορφώσουμε τις υποδομές , τους χώρους αναψυχής και άθλησης και θα υπάρχει επιτέλους ένα ολοκληρωμένο σχέδιο της πόλης όπως πρέπει να είναι. Με τις κατάλληλες παρεμβάσεις θα αποκτήσει χαρακτήρα η Αριδαία με το ποτάμι μέσα στην πόλη , το Δασάκι και τα υπόλοιπα σημεία ενδιαφέροντος..

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365