Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Βαγγέλης Θωμάς: Τρία χρόνια συνεχής έλεγχος στην Δημοτική Αρχή με προτάσεις για ένα καλύτερο αύριο

Δελτίο Τύπου

Φίλες και φίλοι…

Έκλεισαν τρία χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Έδεσσας και με την ευκαιρία αυτή θέλω να γνωστοποιήσω κάποιες σκέψεις μου... 

Ένα από τα πλέον βασικά στοιχεία όσων ασχολούνται θεσμικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι διαχρονικά η επικοινωνία με τους πολίτες αλλά -κυρίως- η θετική παρέμβαση στην καθημερινότητά τους σε όλα τα επίπεδα. Προσωπικά συνεχίζω την καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου και  αφουγκράζομαι συνεχώς τις ανάγκες τους επιζητώντας λύσεις μέσα από τον θεσμικό μου ρόλο ως Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης. Εξάλλου, από την επομένη των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 είχα επισημάνει ότι η παράταξη «Κοινωνία σε Κίνηση» δεν θα μένει μόνο στην καταγγελία, αλλά θα περιλαμβάνει θέσεις και προτάσεις για έναν καλύτερο Δήμο για όλες και όλους, τις οποίες θα καταθέτουμε τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στα κοινοτικά συμβούλια του Δήμου. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και συνολικά η παράταξή μας, το πράττουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες…

Στο πλαίσιο αυτής της αμφίδρομης και ειλικρινούς σχέσης που έχουμε αναπτύξει αυτό το διάστημα των τριών ετών, αλλά μπαίνοντας και στην τέταρτη και άκρως σημαντική χρονιά της αυτοδιοικητικής περιόδου, στην τελική ευθεία για τις κρίσιμες δημοτικές εκλογές του 2023, νοιώθω την ανάγκη να επιβεβαιώσω ότι:

Θα συνεχίσω με την ίδια ευσυνειδησία, την ίδια υπευθυνότητα να πράττω αυτό που κάνω εδώ και τρία χρόνια!

Θα συνεχίσω να κάνω πολύ απλά το καθήκον μου: Να ασκώ έλεγχο στην διοίκηση με διαφάνεια, ευθύνη και προτάσεις για ένα καλύτερο αύριο!

Στην «Κοινωνία σε Κίνηση» έχουμε τη δύναμη, αλλά και τη θέληση για να καταφέρουμε ο Δήμος μας να «γυρίσει σελίδα» και να κάνει πράξη το όραμα ενός εξωστρεφή, σύγχρονου και αποτελεσματικού Δήμου, μέσα από την ενότητα και την κοινωνική συνοχή των πολιτών του.

Συνεχίζουμε…


Βαγγέλης Δ. Θωμάς

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Έδεσσας

1 σχόλιο:

  1. Εφ όσον έχω γνώσεις ,όραμα , εμπειρία σε κάποιον τομέα, και χρόνο διαθέσιμο κατεβαίνω στις Δημοτικές εκλογές.Το να είμαι στο Δημοτικό Συμβούλιο σημαίνει αφήνω πολύ συχνά και οικογένεια και δουλειά.Γίνομαι υπηρέτης του τόπου...
    Ο Βαγγέλης είναι απ τις ευχάριστές και θετικές περιπτωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365