Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Δ. Μπίνος: Άλλο ένα έργο που αφήσαμε παρακαταθήκη ολοκληρώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση (ΦΩΤΩ)

Δελτίο Τύπου

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΑ €10.000.000 ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΑΡΕΦΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος, επισκέφτηκε σήμερα, μαζί με τον πρώην Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαρεφείου Γιώργο Μάρκου, το Κτηνοτροφικό Πάρκο, όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης για την πρόσβαση στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Ο κ. Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Το συγκεκριμένο έργο το είχαμε υποβάλλει ως Δημοτική Αρχή στις 15-10-2017 με Αρ.Πρωτ.29855 στη δράση (CLLD) «Βελτίωση Πρόσβασης σε Γεωργική Γη και Κτηνοτροφικές Εκμεταλλεύσεις» με τίτλο «Ασφαλτόστρωση Αγροτικής Οδού Άνω Γαρεφείου Δήμου Αλμωπίας», δαπάνης 225.000 ευρώ. Το έργο το στήριξα από τη μελέτη μέχρι την έγκρισή του ως Δήμαρχος αλλά και ως Αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Πέλλας. Το Κτηνοτροφικό Πάρκο Γαρεφείου το σχεδίασα και το ενέταξα σε πρόγραμμα μετεγκατάστασης κτηνοτροφικών μονάδων από το χωριό στον χώρο αυτό, ως Πρόεδρος της Κοινότητας Γαρεφείου (1995-1998). Ως Δήμαρχος προχωρήσα και στον ηλεκτροφωτισμό του Κτηνοτροφικού Πάρκου. Σήμερα μετά από μεγάλη καθυστέρηση η Δημοτική Αρχή ολοκλήρωσε τις εργασίες ασφαλτόστρωσης. Ζήτησα στο Δημοτικό Συμβούλιο να γίνουν έργα τεχνικά στην περιοχή, για την αντιπλημμυρική στήριξη, που είναι απαραίτητα για να μην καταστραφεί ο δρόμος».
















3 σχόλια:

  1. Το μόνο έργο που άφησες ήταν οι φωτογραφίες σου, σε κανέναν δε θα λείψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άιντε βρε μπαιτσε που είσαι;σε χάσαμε. καιρό έχει να γελάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο χρόνια μας πέθανες από την σκόνη, από το έργο που άργησε πάρα πολύ να "ολοκληρωθεί" εάν θυμάσαι. Είχες επίσης γράψει για πλήρη αποκατάσταση των δρόμων. Ποιον κοροϊδεύεις; Μάλλον τον εαυτό σου κύριε Μπίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365