Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Αλμωπία: Στον Εξαπλάτανο και την Αριδαία Σέρβικη αντιπροσωπεία (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Τον Δήμο Αλμωπίας επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Σερβίας με επικεφαλείς Υφυπουργούς και στελέχη της Σερβικής κυβέρνησης και συγκεκριμένα οι κ. κ Miodrag Kapor, Zoran Antic, οι Πρόξενοι κ. κ Jasmina Milacic & Mr. Marko Stojanovic και  ανώτατα στελέχη του στρατού της γειτονικής χώρας.


Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε στον Εξαπλάτανο ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου Χρήστος Χατζηγιάννιδης μαζί με τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ Γιώργο Συλλέκτη και τον πρόεδρο του Εξαπλατάνου Κυριάκο Τραϊανού στο σερβικό μνημείο του χωριού, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους Σέρβους στρατιώτες. Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία μετέβη στα νεκροταφεία της Αριδαίας, όπου κατατέθηκε στεφάνι. 


Ακολούθως τα μέλη της Σερβικής κυβέρνησης συνάντησαν τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, ο οποίος τους υποδέχτηκε στο Δημαρχείο και συζήτησαν τα πλαίσια συνεργασίας των δύο πλευρών. 


Με αφορμή την επίσκεψη της αντιπροσωπείας ο αντιδήμαρχος Χρήστος Χατζηγιάννιδης δήλωσε:


"Καλωσορίζουμε  την αντιπροσωπεία της Σερβικής Κυβέρνησης και  μέλη της  αντιπροσωπείας στην Αλμωπία. Είναι πολύ σημαντικό για ένα έθνος να τιμάει όλους όσους θυσιάστηκαν. Επίσης θεωρώ δεδομένο πως υπάρχει μια ισχυρή ελληνοσερβική φιλιά. Εμείς ως Δήμος Αλμωπίας και ως δημοτική αρχή θα στηρίξουμε αυτή την συνεργασία αλλά και θα φροντίσουμε ώστε να διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση τα μνημεία που υπάρχουν στην περιοχή μας. "












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365