Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

ΒΟΜΒΑ: Αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων αποφασίζει η ΕΠΟ

Αν δεν υπάρχει οπισθοχώρηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη στο θέμα του Μητρώου

Σε αναστολή οδηγούνται τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου με απόφαση της ΕΠΟ, όπως αποκάλυψε στον «αέρα» του Metropolis 95,5 ο Κυριάκος Θωμαΐδης.


Αν δεν υπάρχει οπισθοχώρηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη στο θέμα του Μητρώου, τότε δεν θα ξεκινήσουν καν τα ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα. 


Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στην αυριανή (8/9) της συνεδρίαση θα αποφασίσει την αναβολή της έκτακτης γενικής συνέλευσης που έχει οριστεί για τις Σεπτεμβρίου και θα ορίσει νέα ΓΣ εντός του μήνα.


Ο λόγος της αναβολής για την οποία ήδη έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά οι ενώσεις – μέλη της ΕΠΟ έχει να κάνει με το διαφαινόμενο αδιέξοδο στις συζητήσεις με τον υφυπουργό αθλητισμού για το θέμα του “μητρώου της ΓΓΑ” και θα έχει ως αποτέλεσμα να τεθεί προς συζήτηση και λήψη απόφασης η πρόταση για αναστολή όλων των Ερασιτεχνικών Πρωταθλήματων. 


Πηγή: metrosport.gr

2 σχόλια:

  1. Από εκβιασμούς καλά τα πάνε εκεί στην Επο Ε ..?Όλα τα σωματεία που έκαναν τις διαδικασίες όλες είναι μαλακες, και βρέθηκαν τώρα οι εξυπνοι-ανευθυνοι των υπολοίπων σωματείων να μην μπορούν 3 μήνες τώρα να κάνουν μια εγγραφή με 10 χαρτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ...ΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ.......... ΟΛΑ ΤΑ ΛΥΣΑΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ.... ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.... ΚΟΠΡΙΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365