Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ορφέας Ριζαρίου - Μ. Θύελλα Λυκοστόμου 0 - 3 / Τριπλό δάγκωμα των Λύκων

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Ιδανική πρεμιέρα για την νεοφώτιστη στην Α1 Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, που με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη πέρασε με σκορ 0-3 από το Ριζάρι, επικρατώντας του τοπικού Ορφέα.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο 20λεπτο ήταν πιό ζωηροί και δημιούργησαν κάποια προβλήματα στους φιλοξενούμενους, που ισορρόπησαν στην συνέχεια και ήταν καλύτεροι μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, χωρίς όμως να καταφέρουν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιό δυνατά και έψαξαν το γκολ, προσπαθώντας να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, κάτι που κατάφεραν στο 57’ με τον Βασίλη Τσόρμπα να δίνει το προβάδισμα στους Λύκους.

Από εκεί και πέρα έλεγχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και όταν οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αφήνοντας αμυντικά κενά, οι Λύκοι χτύπησαν ακόμη δύο φορές στο 72’ με τον Βασίλη Παπασυμεών και στο 81’ με τον Γιώργο Νάνο για το τελικό σκορ, μπαίνοντας φουριόζοι στο πρωτάθλημα της Α1.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Λαμπρίδης, Κεσίσογλου Γ., Τσαλκάνης.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:




































































1 σχόλιο:

  1. όλο το Λυκόστομο απο Αλμωπό έχει περάσει.Γεια σου ρε Γρηγόρη Ντασάεφ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365