Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ορφέας Ριζαρίου - Νίκη Αξού 1 - 0 / Σεφτέ στις νίκες ο Ορφέας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ορφέας Ριζαρίου, που επικράτησε με σκορ 1-0 της Νίκης Αξού και πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη και αρκετά ενδιαφέρουσα, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, μια νίκη που χαμογέλασε τελικά στους γηπεδούχους, σε ένα μοιρασμένο και ισάξιο παιχνίδι, όπου υπήρχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες και φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και όλα έδειχναν ότι όποια ομάδα θα καταφέρει να σκοράρει πρώτη θα φτάσει και στην νίκη.

Τελικά αυτοί που κατάφεραν να βρουν το χρόνο προς τα δίχτυα ήταν οι γηπεδούχοι στο 82’ με χρυσό σκόρερ τον Γιάννη Κελεσίδη, να λυτρώνει συμπαίκτες και φίλους του Ορφέα και όλοι ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν την επιτυχία τους.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ζιώγλης, Αλατζάς, Βασιλειάδης.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:



































































1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365