Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Προς την λύση με 6 ομίλους η Γ’ Εθνική

Προς την λύση με 6 ομίλους η Γ’ Εθνική

Μετά την τηλεδιάσκεψη της Κυριακής που  πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην ΕΠΟ και τα σωματεία της Γ’ Εθνικής, μάλλον οριστικοποιήθηκε το γεγονός της δημιουργίας 6 ομίλων για φέτος.

Την ΕΠΟ να εκπροσώπησαν  σε αυτή ο Πρόεδρος Επιτροπής Διοργανώσεων, Άγγελος Δανιήλ και o αναπληρωτής πρόεδρος, Κωσταντίνος Νίκας.

Η πλειοψηφία λοιπόν των ομάδων τάχθηκε όπως ήταν  φυσικό υπέρ των 6 ομίλων σε ποσοστό 60%, καθώς θα υπάρχει χαμηλότερο κόστος γι’ αυτές και σε επίπεδο μετακινήσεων, ενώ έτσι θα αποφευχθούν οι πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές που θα αφορούσαν μετακινήσεις σε εργάσιμες ημέρες.

Το υπόλοιπο 40% φυσικά επιθυμεί να παραμείνει ως έχει η προκήρυξη και το πρωτάθλημα να γίνει με 4 ομίλους, καθώς με 4 ομίλους δε θα γίνουν λίγα ματς, ενώ θα βοηθήσει και την ΕΠΟ που θέλει σε βάθος χρόνου να μειωθούν οι ομάδες.

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 13 του Νοεμβρίου και στο θέμα των διαιτητών, θα έχουμε διαιτητές από κοντινότερους συνδέσμους για να μπορούν οι ομάδες να αντέχουν το εξοδολόγιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365