Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Θρησκευτική πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Λαγκαδιάς Αλμωπίας - Δείτε το πρόγραμμα

Δείτε το πρόγραμμα
Την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022 πανηγυρίζει ο ιερός ναός των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Λαγκαδιάς Αλμωπίας και καλεί όλους τους πιστούς στους εορτασμούς , για να τιμήσουν τη μνήμη των Αγίων. Τους πανηγυρικούς εορτασμούς εκλήθησαν να τιμήσουν με την παρουσία τους, οι πολιτικές αρχές του δήμου και της Περιφέρειας.

Το Πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τη Δευτέρα, 21-10-2022 και ώρα 17.00, πανη-γυρικός εσπερινός.


Την Τρίτη 1-11-2022 και ώρα 07.30 πανηγυρική Θεία λειτουργία.

Μετά θα ακολουθήσει δεξίωση προς τιμήν των καλεσμένων.

Η  Εκκλησιαστική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365