Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Το νέο του πόστο του συντοπίτη μας Γιάννη Ταραλίδη στον Ερμή Αραδίππου της Κύπρου

Ποιος είναι ο Γιάννης Ταραλίδης

Μία νέα σελίδα στην καριέρα του άνοιξε ο Γιάννης Ταραλίδης που ως γνωστόν κατάγεται από το Ριζοχώρι Αλμωπίας και αγωνίστηκε στον Αλμωπό.

Ο 41χρονος τέως πλέον μέσος αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια στον Ερμή Αραδίππου της Κύπρου, αποφάσισε να «κρεμάσει τα παπούτσια» του το 2019 και να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ενώ σήμερα είναι προπονητής στην ομάδα Κ15 του Ερμή Αραδίππου.


Ποιος είναι ο Γιάννης Ταραλίδης

Ο Ταραλίδης γεννήθηκε στην Αριδαία Αλμωπίας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Μαύρη Θύελλα Ριζοχωρίου, ομάδα της γεννετειρας του και από εκεί μεταπήδησε στον Αλμωπό Αριδαίας. Το 1999, σε ηλικία 18 ετών ξεκινά την επαγγελματική του καριέρα με τον Πανηλειακό.


Παρέμεινε στην ομάδα μέχρι το 2003. Ο Πανηλειακός αγωνιζόταν τις 2 πρώτες χρονιές στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, τις επόμενες δύο στη Β΄ Εθνική και την περίοδο 2003-2004 πάλι στην Α’ Εθνική.

Τον Ιανουάριο του 2004, ο Ταραλίδης παίρνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον οποίο παραμένει μέχρι το 2007. Με τον Ολυμπιακό κατακτά 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα.


Συμμετείχε στον νικηφόρο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2005. Στον Ολυμπιακό υπήρχαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές εκείνη την τριετία, που αγωνίζονταν στην ίδια θέση με τον Ταραλίδη (Καρεμπέ, Γιαγιά Τουρέ, Ιεροκλής Στολτίδης, Παντελής Καφές) με αποτέλεσμα να μην πάρει πολλές ευκαιρίες. Στις 18 Φεβρουαρίου 2005 συμμετέχει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό αγώνα, στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ 2005 με αντίπαλο τη ΦΚ Σοσό (νίκη με 1-0).

Μετά τους ερυθρόλευκους ακολούθησαν: ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Α.Ο. Γλυφάδας, Δόξα Δράμας, Νέα Σαλαμίνα, Ερμής Αραδίππου, Κισσαμικός Χανίων, Καρμιώτισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365