Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Στο Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Δ. Σταμενίτης για τα προβλήματα συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο περιοχών του Ν. Πέλλας

Δελτίο Τύπου
Τα προβλήματα συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της περιοχής των Λουτρών Πόζαρ αλλά και πολλές περιοχές του Νομού Πέλλας έθιξε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης σε συνάντηση που πραγματοποίησε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 με τον Διευθυντή του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Χαμπίδη.

Όπως τόνισε ο Βουλευτής, τα προβλήματα είναι επαναλαμβανόμενα και δημιουργούν πολλές δυσχέρειες στη λειτουργία των επιχειρήσεων της περιοχής των Λουτρών Πόζαρ ενώ είναι γνωστή η ταλαιπωρία των κατοίκων των Τοπικών Κοινοτήτων του Νομού Πέλλας, όπως Δαμιανό, Δυτικό, Μεσιανό, Γυψοχώρι, Πλατάνη, Λεπτοκαρυά, Θηριόπετρα, Αρχοντικό Άσπρο, Καλή, Σανδάλι, Λουτροχώρι κ.α..

 Μάλιστα δεδομένου ότι η περιοχή των Λουτρών Πόζαρ είναι τουριστική, γίνεται κατανοητό ότι οι επιχειρηματίες έρχονται αντιμέτωποι με τα παράπονα των επισκεπτών και των φιλοξενούμενων. 

Από την πλευρά του ο κ. Χαμπίδης προώθησε άμεσα το ζήτημα στην εταιρεία – πάροχο των υπηρεσιών διαδικτύου και ζήτησε να εξεταστεί το ενδεχόμενο άμεσης επέμβασης ώστε να δοθεί λύση άμεσα.

Παράλληλα, ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι βρίσκεται στο στάδιο της υπογραφής σύμβασης του διαγωνισμού του έργου «Υποδομές Υπερύψηλής Ευρυζωνικότητας ULTRA-FAST BROADBAND», στο πλαίσιο του οποίου θα καλυφθούν 2.950 απομακρυσμένοι οικισμοί, και προβλέπονται και οι περιοχές του Νομού Πέλλας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365