Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Απάντηση Μπάτσης σε Παρούτογλου για τα Λουτρά: « Είπαμε ο Λαϊκισμός να έχει τα όρια του»

Δείτε την ανάρτηση του Δήμαρχου Αλμωπίας
Δείτε την ανάρτηση του Δήμαρχου Αλμωπίας:

Πριν λίγο καιρό στο Δημοτικό συμβούλιο συζητήσαμε το θέμα του αναψυκτηρίου. Ανέφερα τι περιμένουν και οι 2  κοινοπραξιες. Πολύ ξεκάθαρα ,με ημερομηνίες λήξης των μισθωσεων και όλα τα σχετικά. Μάλιστα κατά την συζήτηση του ΣΒΑΚ, ήρθε και καθησε δίπλα μου ο κύριος Τασος Θεοδωριδης Τσερκεζος και με ρώτησε τι γίνεται και πως θα μπορούσε και αυτός ως επενδυτής που είναι να κάνει την συγκεκριμένη κίνηση-αίτηση. 


Έως τις 30/9 ήρθε απάντηση που δεν έδινε το δικαίωμα παράτασης 12ετιας και παρέπεμπε αλλού. Κύριε Παρουτογλου δεν μιλάτε με την ομάδα σας και τον πιο στενό σας συνεργάτη και συνεχιστή σας. Να κάνουμε πολιτική ουσίας και όχι λαϊκισμού. Τα εύκολα και γρήγορα οικονομικά σας συμπεράσματα δείχνουν ότι Ααα είμαι και εγώ εδώ και είπα να πω την γνώμη  μου. 


Συνεχίζουμε σοβαρά με ορίζοντα την αρχιτεκτονική μελέτη που περιμένουμε να τελειώσει. Συνεχίζουμε σοβαρά και προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο επισκέπτης, ανοίγουμε το αναψυκτήριο αμεσα με μικρές και στοχευμενες παρεμβάσεις. Συνεχίζουμε σοβαρά και ήδη έχουμε προκαλέσει διοικητικό συμβούλιο για να ορίσουμε την επιτροπή παραλαβής του αναψυκτηρίου και επιτροπή καταστροφής υλικών. Συνεχίζουμε σοβαρά και ρωτάω, μας άρεσε αυτή η εικόνα επάνω ,σίγουρα όχι. 

Οι κοινοπραξιες στάθηκαν απέναντι στην επιχείρηση εντάξει  πληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους, απλά δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις προκειμένου να συντηρηθεί ο χώρος  γενικά. 


Αναρωτιέμαι πως θα γινόταν, ενω έχω μέσα επενδυτή να κάνω παραλαβή χώρου και ταυτόχρονα να κινηθούν οι διαδικασίες για νέα μίσθωση, ενώ έχει δικαίωμα να είναι κανονικά Έως 30/3/2023. 


Αν σας είχα συνεργάτη αυτό θα μου προτείνατε. Είπαμε ο Λαϊκισμός να έχει τα όρια του. Συνεχίζουμε σοβαρά  λοιπόν και στην νέα πρόταση για μίσθωση θα προτείνουμε πολυετή χρήση τουλάχιστον 20ετιας . Συνεχίζουμε εντατικά να τρέχουμε τις διαδικασίες. 


Προς ενημέρωση σας αλλά και του κόσμου ή κοινοπραξία του εστιατορίου στις 6/11/2022, μεθαύριο  δηλαδή αποχωρεί. 


Έτσι λοιπόν και εκείνος ο  χώρος προχωράει σε καινούργια πολυετή μίσθωση. Μην ακροβατειτε, μην παραπλανειτε τον κόσμο με εύκολες και καλά προτάσεις που τις έχετε και στο τσεπάκι σας. 


Οι εποχές, του όλα γίνονται, αν ήμουν εγώ, έχουν περάσει και τελειώσει ανεπιστρεπτί. Τα εύκολα και μεγάλα λόγια είναι, εύκολα και μεγάλα. 

Συνεχίζουμε σοβαρά  

Συνεχίζουμε  υπεύθυνα  

Συνεχίζουμε με όρεξη για την επόμενη μέρα Της Αλμωπιας, της επιχείρησης των Λουτρων.  


Πειράματα εγώ δεν κάνω και για να μην κουράζω. Πολυετής μίσθωση που θα πατάει για 1η φορά σε αρχιτεκτονική μελέτη που την είχαμε ζητήσει πριν πολύ καιρό. Συμμετοχή στον καινούργιο αναπτυξιακό. Νέες κ Σοβαρές προτάσεις που θα δώσουν στην Λουτρόπολη ώθηση για ανάπτυξη και αλλαγή της εικόνας στο σύνολο της. Συνεχίζουμε λοιπόν

8 σχόλια:

  1. Δεν είναι υπερβολικό να δίνονται για τόσα πολλά χρόνια αυτα τα καταστήματα? δεκαετία και πολύ είναι θα έλεγε ο κοινός νους κι αν θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γνωρίζω από τα πολιτικά δρώμενα του τόπου τής Αλμωπίας αλλά ως επισκέπτης της περιοχής δεν είχα μέρος με την οικογένεια να πιω ούτε ένα καφέ.... Κρίμα για τον τόσο όμορφο τόπο σας

      Διαγραφή
  2. Ο Παρούτογλου φθείρεται πριν την ώρα του.Κατέβηκε 2 φορές για δήμαρχος ,κατέβηκε για βουλευτής ...φτάνει...
    Για το θέμα :ας μιλήσουν οι ειδικοί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε δεκαετία. Όσο διαρκεί η θητεία του εκάστοτε δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμα δεν δω ,δεν πιστεύω τίποτα Κ δήμαρχε.
    Απο λόγια έχουμε χορτάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4 χρόνια ειναι λίγα για να επενδύσεις.Αλλά όχι και 15 !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λαϊκισμός??? Χμμμ δηλαδή θέλεις να μας πεις δήμαρχε ότι είναι εύλογο και καλό για τον τόπο η λουτρόπολη να είναι χωρίς αναψυκτήριο ή εστιατόριο είναι φυσιολογικό?? Και στο Μέτσοβο κλειστά τα έχουν..... Κρίμα γιατί δώσατε ως δημοτική αρχή την αίσθηση στον κόσμο της Αλμωπίας ότι είστε για Λουτρά και Όρμα..... Τελικά δεν είμαστε για τίποτα... Ένας ψηφοφόρος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ ένα αναρωτιέμαι ποιος σου γράφει τα κείμενα γιατι και να τα διαβάσεις θα δυσκολεύεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365