Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Εδεσσα: Δωρεά μαλλιών για παιδιά με καρκίνο - «ΧΑΡΙΣΕ ΔΥΝΑΜΗ»

Δελτίο Τύπου

Ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας του Εργαστηριακού Κέντρου-ΕΠΑΛ Έδεσσας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας, οργανώνουν εκδήλωση με τίτλο « Χάρισε Δύναμη», την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, για την δημιουργία περουκών που θα δωριστούν σε άτομα που πάσχουν από καρκίνο και τις έχουν ανάγκη. 

Συγκεκριμένα καλούν τις γυναίκες να χαρίσουν λίγη από τη δύναμή τους, σε γυναίκες, άνδρες  και παιδιά που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο κάνοντας χημειοθεραπεία.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο, στην Έδεσσα από τις 9.00 πμ έως και 12.30 μμ, όπου το Τμήμα της Κομμωτικής του Τομέα θα κουρέψει και θα συλλέξει τα μαλλιά από τους δωρητές.

Μπορούμε όλοι να δώσουμε δύναμη στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Τα μαλλιά που θα δωριστούν, θα συλλεχθούν και θα αποσταλούν σε κατασκευαστή περουκών και θα διαμοιραστούν σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Η συμβολή σας είναι πολύτιμη και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε .
Διαδικασία Δωρεάς Μαλλιών για το "Χάρισε Δύναμη"
• Κόψτε τα μαλλιά σας
Οι προδιαγραφές για να κόψετε τα μαλλιά σας είναι απλές: Μαλλιά μεγαλύτερα από 20 cm
• Προσκαλέστε τους φίλους σας: Κοινοποιήστε τη δωρεά σας και ενθαρρύνετε τους φίλους σας να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365