Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας επισκέφθηκε την Τρίτη 11 Οκτωβρίου ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. 


Ο Πρωθυπουργός πραγματοποίησε την επίσκεψή του στις 12.30 μ.μ. στα πλαίσια της προγραμματισμένης παρουσίας του στον νομό Πέλλας. Τον υποδέχθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεως, Αρχιμ. Στέφανο Δέβρελη, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρ. Γεώργιο Ζουμή και άλλους κληρικούς και λαϊκούς υπαλλήλους των Διοικητικών Υπηρεσιών της Ιεράς Μητροπόλεως.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα υποδοχής του Επισκοπείου, όπου ο Σεβασμιώτατος είχε ολιγόλεπτη ιδιαίτερη συνομιλία με τον Πρωθυπουργό της χώρας και του επέδωσε ως ευλογία εικόνα του προσφάτως αγιοκαταταχθέντος Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης. Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευαν οι βουλευτές Πέλλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και άλλοι τοπικοί παράγοντες.







9 σχόλια:

  1. Πέρασε από τον δρόμο Χαλκηδόνας Γιαννιτσών ο κύριος πρωθυπουργός? Τι άποψη έχει για τον δρόμο αίσχος θα θέλαμε να τον ρωτήσει καποιος.
    Αλλά που ,όλα πάνε καλά για τους παροικούντες της Ιερουσαλήμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν ρωτάς τούς κλεφτοεκσυχρονιστές τού ΠΑΣΟΚ??
      Γιατί δεν ρωτάς την Ντόρκα τι απέγινε επί κυβερνήσεως Σύριζα?
      Αλλά το μόνο πού τήν ενδιέφερε την Ντόρκα ήταν ο Αρμάνι και ο Πωλ ΓΚοτιέ

      Διαγραφή
    2. Για την ταμπακιέρα έχεις να δηλώσεις κάτι κύριε, η νομίζεις απευθύνεσαι σε κάποιον αριστεροπασοκο?

      Διαγραφή
  2. Ο κόσμος χάνεται, βαρκούλες αρμενιζουν...συμφωνώ με το πρώτο σχόλιο....και επίσης να πούμε ότι οι παπάδες πρώτη στις φωτογραφίες αλλά ο κοσμος ας μην έχει να φάει...αν και βαθιά χριστιανή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι αχάριστος καθώς δεν αναγνωρίζεις το μεγάλο έργο που κάνει η εκκλησία φανερά και κρυφά

      Διαγραφή
    2. Μίλησέ μας για την εκκλησία! Τραγικοί είστε

      Διαγραφή
    3. Και βαθιά αγράμματη βλέπω

      Διαγραφή
  3. Ο δρόμος καρμανιόλα περνάει απ τον τραγικό Δήμο Γιαννιτσων. Πόσους Νεοδημοκράτες δημάρχους και βουλευτές είχαν τα Γιαννιτσα; 5; 7; 10; Κανένα αποτέλεσμα. Τι απολογούνται οι δεινόσαυροι Φουντουκίδου, Θεοδωριδης, Καρασμάνης , Τζαμτζής; 30 χρόνια είναι στην εξουσία!! 30!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρώνε και πίνουν στην υγειά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365