Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Με Λαμία στο Κύπελλο ο Αλμωπός

Αναλυτικά τα ζευγάρια
Η Λαμία, ομάδα της Super League 1, θα είναι η αντίπαλος του Αλμωπού Αριδαίας για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αγώνας θα είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθεί στην έδρα του Αλμωπού.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της 5ης φάσης:

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
Καλαμάτα – Παναιτωλικός
Καλλιθέα – Βέροια
Άγιος Νικόλαος – Αλμυρός ή Πανθρακικός
Άγιος Νικόλαος – με τον νικητή του Αλμυρός – Πανθρακικός
Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή
Κηφισιά – ΟΦΗ
Αστέρας – Ατρόμητος
Αλμωπός Αριδαίας – Λαμία
Ιωνικός Ιωνίας- Απόλλων Παραλιμνίου
Βόλος – Ιωνικός
ΑΕΛ – Λεβαδειακός
Πανελευσινιακός – Απόλλων Πόντου

Φιναλίστ 6ης φάσης: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Παναθηναϊκός.

* Μέχρι και την 5η φάση (στην οποία τα παιχνίδια είναι μονά) αυτομάτως γηπεδούχος ορίζεται η ομάδα της μικρότερης κατηγορίας του ζευγαριού (αν φυσικά οι δύο ομάδες είναι σε διαφορετικές κατηγορίες).

2 σχόλια:

  1. Πότε θά γίνουν οι αγώνες ξέρει κάποιος ή ακόμα δεν έγινε γνωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία ερώτηση ο αγώνας του Αλμωπου σε ποιό γήπεδο θα γίνει;το ρωτάω γιατί δεν ξέρουμε αν είναι έτοιμο το γήπεδο για τον αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365