Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Δίκαια το τρίποντο ο Εθνικός

Φωτο Γεώργιος Δημητριαδης
Ζευγάρωσε τις νίκες του ο Εθνικός Γιαννιτσών επικρατώντας εύκολα με σκορ 3-0 του Ορφέα Ριζαρίου και έτσι πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν καλό με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο διαστημα και παρά την φιλότιμη προσπάθεια των φιλοξενουμένων, έφτασαν στην νίκη.

Στο 4´ ο Στάθης Καράμπελας άνοιξε το σκορ για τους κυανόλευκους, που κλείδωσαν την νίκη τους με δύο τέρματα του Αλέξανδρου Γουστέρη στο 43’ και στο 61’, για το τελικό 3-0.

Καλή η διαιτησία των κ.κ Μιχαηλίδη, Ατζαμιδάκη, Σαββίδη.
Η σύνθεση των νικητών:

Δεληχατζής, Κυργερίδης, Γρηγοριάδης, Ρέις, Γκογκουλούδης, Τζιότζιος, Χατζηπαρασίδης, Γουστέρης, Καράμπελας, Σιταράς, Καραδήμος.

Αγωνίστηκαν και οι Στεφανιδης, Τσάλμας, Χατζηϊωάννου, Μιχαηλιδης, Κοτσίνης.

3 σχόλια:

  1. ΣΠΥΡΟ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΙΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ Καλη ομάδα ο Εθνικος με ομορφο ποδόσφαιρο και πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Ο Τεο έκανε Καλη επιλογη που ασχολήθηκε με τον Εθνικό και τον Σαββα Ατματζίδη, φαίνεται η δουλειά του από τις πρώτες αγωνιστικές Ο Ορφεας μας θέλει δουλειά ακόμα και με την επιστροφή των τραυματιών θα είμαστε όπως ανταγωνιστική στο δύσκολο φέτος πρωτάθλημα της Α1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κυριος με της παντοφλες πιος ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365