Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Κυριλίδης: Σαν πολλές οι συμπτώσεις με παιδεραστία στην ΝΔ

Δελτίο Τύπου
Ενώ ακόμη δεν έχει κοπάσει το σκάνδαλο Λιγνάδη που βίαζε βίαια ανηλικα, ακόμη ενάς προσκείμενος στην ΝΔ έρχεται να αποδείξει τα όσα λέμε . Όπως είναι γνωστό, θυμόμαστε τον Γεωργιάδη φίλο και στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη να βιάζει και εκείνος ανήλικα παιδιά.

Ο 53χρονος παράγοντας της Νέας Δημοκρατίας κακοποιούσε μαζί με έναν 42χρονο, ένα 12 χρονο κορίτσι. Ο 53χρονος κατηγορούμενος, ωστόσο, εμφανίζεται ως άνθρωπος με στενές σχέσεις με εξέχοντα στελέχη της κυβέρνησης όπως τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τον υπουργό Υγείας, Θανάση Πλεύρη.

Ο 53χρονος είναι μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή . Πολλές οι συμπτώσεις πλέον.


Δήμος Κυριλίδης- Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας με το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

Μηχανικός Περιβάλλοντος και Γεωτεχνολογίας


4 σχόλια:

  1. Έτσι αισχρά πολιτευεσαι νεε άνθρωπε; Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψηφοφορος ΝΔουλας να φανταστω; Ενα κομμα γεματο με παιδεραστες και ανωμαλους. Το αισχος σε εσας που καταφερατε να μην αφησετε τιποτα ορθιο εδω και πανω απο 48 χρονια σε αυτην την χωρα.

      Διαγραφή
  2. Tο μυαλό σου και μια λίρα ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπε το φασιστάκι! Κρίμα νέος άνθρωπος να συστρατεύεται με τα σκουπίδια της ακροδεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365