Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Έκανε την Αλμωπία νησί η ERT - Το λάθος που έγινε viral (ΦΩΤΟ)

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες των σοσιαλ δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν την ανάλογη καζούρα
Ζωντανή σύνδεση από την Αλμωπία είχε το πρωί του Σαββάτου η ERT. 

Σκοπός της ζωντανής σύνδεσης ήταν να καλύψει μια από τις δράσεις της Axion Hellas που λαμβάνουν χώρα στην Αλμωπία τις τελευταίες μέρες.

Η 12η δράση της Axion Hellas στην Αλμωπία είναι η πρώτη που πραγματοποιείται στην ηπειρωτική χώρα, αφού οι 11 προηγούμενες είχαν γίνει σε ακριτικά νησιά. Αυτή η λεπτομέρεια είναι προφανώς που μπέρδεψε τους τεχνικούς της ERT, οι οποίοι έγραψαν ως νησί την Αλμωπία όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτο.

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες των σοσιαλ δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν την ανάλογη καζούρα, με το λάθος της ERT να γίνεται viral.





1 σχόλιο:

  1. Αυτό είναι έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής!! Θα βγει σύντομα και η επίσημη ανακοίνωση από τον πρώην δήμαρχο ο οποίος είχε τρέξει πάρα πολύ ώστε η Αλμωπία να γίνει νησί.... Μπάτση μη χαίρεσαι, κ αυτό έργο του Μπίνου είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365