Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

ΦΩΤΟ: Α.Σ. Γιαννιτσά - Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου 1 - 2 / Τρελαίνουν κόσμο οι Λύκοι

Δείτε τις φωτό του Γιώργου Δημητριάδη
Μεγάλο διπλό για την νεοφώτιστη Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, που επικράτησε με σκορ 2-1 εκτός έδρας του ΑΣ Γιαννιτσά και εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και αμφίρροπο μέχρι το τελικό σφύριγμα, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 17’ με τον Κώστα Σοφιανίδη να γράφει το 1-0, όμως λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του πρώτου σαρανταπενταλέπτου ο Γιώργος Νάνος στο 42’ και μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων έφερε το ματς στα ίσα γράφοντας το 1-1 για τους Λύκους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Σαμαρά  με καλύτερη ψυχολογία, μπήκαν δυνατά πίστεψαν στην νίκη και τελικά τα κατάφεραν, καθώς στο 82’ ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Γιώργος Νάνος με ένα παλικαρήσιο τέρμα πάγωσε το γήπεδο των Γιαννιτσών, γράφοντας το 1-2 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια συμπαικτών και φίλων των Λύκων.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Βλαδίκας, Τσαλκάνης.

Δείτε τις φωτό του Γιώργου Δημητριάδη G.D. Create Photos:


































6 σχόλια:

  1. Στο Λυκοστομο τι κοιλιες ειναι αυτες που εχετε μερικοι ρε παιδια; Προβατινα ολη μερα τρωτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα καλά εργαλεία θέλουν και καλα υπόστεγα! (εκτός του Τσορμπα)

      Διαγραφή
  2. νηστικο αρκουδι δεν παιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι προβατίνες σας τα εβαλαν τα γκολακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Γιουματζίδη, τα "έπνιξες" τα δύο πέναλτι και έβγαλες για άλλη μία φορά το κόμπλεξ που έχεις, όταν σφυρίζεις ομάδα των Γιαννιτσών. Άριστοι οι δύο βοηθοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365