Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Μυελός των οστών: “Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα” - 3 άτομα από την Αλμωπίας δίνουν “συνέντευξη” για αυτό που έζησαν

Δείτε το βίντεο
Μυελός των οστών – “γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα” - 3 άτομα της Αλμωπίας δίνουν “συνέντευξη” για αυτό που έζησαν.


“Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα” μας λέει η Δέσποινα.


“Έχω έναν αδερφό” μας λέει η Αναστασία


“Ένας συνάνθρωπος μας περιμένει με αγωνία και λαχτάρα για να ζήσει και αυτός” μας λέει ο Βασίλης.


Ένα βίντεο με τη Δέσποινα που δέχθηκε μυελό των οστών και τους Αναστασία και Βασίλη που έδωσαν μυελό των οστών και έσωσαν μία ζωή.


Η συνεντεύξεις έγιναν στο γραφείο του Συλλόγου εθελοντών αιμοπεταλιοδοτών, αιμοδοτών και δωρητών μυελού των οστών Αλμωπίας “Προσφορά Ζωής” στην οδό 4ης Νοεμβρίου 5 Αριδαία.


Ευχαριστούμε το “Photorama studio” για την λήψη και την επεξεργασία του.


Ευχαριστούμε το Σύλλογο “Οραμα Ελπίδας” για τη συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία μας.


Μουσική: Honor & Glory Brand X Music


Δείτε το βίντεο: 






2 σχόλια:

  1. Τα συγχαρητήρια μου. Λήπτης συμπαγούς οργάνου. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο πολύτιμο είναι αυτό που κάνετε. Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς το γνωρίζουμε, το καταλαβαίνουμε και για αυτό το κάνουμε. Να ενημερωθεί όλος ο κόσμος. Ο καρκίνος στην περιοχή μας έχει γίνει όπως η γρίπη. Και χρειαζόμαστε όλοι ο ένας τον άλλον.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365