Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. Θύελλα Λυκοστόμου - Μ. Αλέξανδρος Όρμας 6 - 0 / Εντυπωσίασαν οι Λύκοι 4Χ4 και συνεχίζουν

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Σε παράσταση για έναν ήταν το παιχνίδι που έγινε στο Λυκόστομο, με την τοπική Μαύρη Θύελλα να μετατρέπει το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Όρμας σε περίπατο, με το τελικό 6-0 να μαρτυρά του λόγου το αληθές.

Η αναμέτρηση ήταν ένας διαρκής μονόλογος των γηπεδούχων, που δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και αν δεν ήταν σε μεγάλη μέρα ο γκολκίπερ Τσεντεμίδης των φιλοξενουμένων, ίσως να είχε ξεφύγει το σκορ σε υψηλότερα επίπεδα, συν τοις άλλοις ότι προς το τέλος έπεσε ο ρυθμός λόγω των πολλών αλλαγών, με τους φιλοξενούμενους να είναι ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού, καθώς μετά φάνηκε να τους εγκαταλείπουν οι δυνάμεις τους και να παραδίνονται χωρίς καμμιά αντίσταση.


Φάσεις και γκολ:

Στο 2’ δυνατό σουτ του Ελευθεριάδη Γ.,  δύσκολη απόκρουση ο Τσεντεμίδης.

Στο 16’ σουτ του Νάνου, κοντράρει η μπάλα αλλά ο Τσεντεμίδης με φοβερή απόκρουση αποσοβεί το μην παραβίαση της εστίας του.

Στο 21’ σέντρα  του Σαμαρά και με κοντινή κεφαλιά ο Νάνος γράφει το 1-0 για τους Λύκους.

Στο 33’ κεφαλιά του Νάνου και πάλι δύσκολη απόκρουση του Τσεντεμίδη.

Στο 34’ ο Μονογενίδης με ωραία μπαλιά τροφοδότησε τον Βασιλόπουλο που με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0.

Στο 36’ δυνατή εκτέλεση φάουλ του Παπασυμεών και πάλι απέκρουσε ο Τσεντεμίδης σε κόρνερ.

Στο 45’ αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Παπασυμεών η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τσεντεμίδη.

Στο 48’ ανατροπή του ιδιαίτερα δραστήριου νεαρού Σαμαρά το καταλογισθέν πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα για το 3-0 ο Νάνος.

Στο 54’ σουτ Παπασυμεών ασθενή απόκρουση του Τσεντεμίδη και ο καραδοκών Βασιλόπουλος απο κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 4-0.

Στο 56’ αποβλήθηκε ο Μπίτσας φιλοξενουμένων για διαμαρτυρία, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες.

Στο 58’ σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενουμένων και με κοντινή κεφαλιά Κιλικλής, έγραψε το 5-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 65’ εκ νέου σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενουμένων και με κοντινό πλασέ ο Ελευθεριάδης Γ. έγραψε το 6-0.

Στο 67’ σέντρα του Τσόρμπα και φοβερό εναέριο σουτ του Παπασυμεών μόλις άουτ.

Στο 77’ σουτ του νεοεισελθών Οξύζογλου η μπάλα μόλις άουτ.

Στο 83’ ο Νάνος βρέθηκε φάτσα κάρτα με το χατ τρικ αλλά το σουτ που επιχείρησε απο κοντά απέκρουσε σωτήρια ο Τσεντεμίδης.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιδηρόπουλος, Κεσίσογλου Γ., Κεσίσογλου Κ. που είχαν εύκολο έργο και ήταν πολύ καλή η διαιτησία τους.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:

























































9 σχόλια:

  1. Αρε ορμά με 10 παίκτες ρόστερ δεν πας πουθενά Μπλουμ θα έχει φέτος σε όλο το παιχνίδι ήμουν μόνο Σαββίδης και ρακιαρησ προσπαθούσαν και απορώ πως είναι ακόμα σε εσάς όσο για το λυκόστομο φαβορί για 3αδα φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε σεις εκεί στο Λυκόστομο εκτός του τσορμπα όλοι οι άλλοι σαν να έχετε λίγο μεγάλες κοιλίτσες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκει στην ορμα,απο τωρα τον χορο του ζαλογγου..χαιρετισματα στην προεδραρα σας..( με πορδες δεν βαφεις αυγα..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένε αγνε φιλαθλε του ερασιτεχνικό ποσοσφαιρου, θα τ χορέψουμε Αν χρειαστεί κ αυτόν τον χορό. Μόνο μην ξεχάσεις σε 2 3 4 6 χρονια(μακάρι να είναι πολύ περισσότερα) χρόνια που δεν θα υπάρχεις σαν ομάδα, να μπαίνεις να σχολιάζεις την όρμα με την ίδια αγάπη. Φιλάκια πολλα

      Διαγραφή
    2. Η Όρμα έχει 50 χρόνια αδιάκοπης παρουσιάς στα γήπεδα απο την ημέρα που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα, με όλα τα χρόνια να ειναι στην παλια Α κατηγορία (ανώτερη του Νομού), συμμετοχές σε μπαράζ ανόδου Δ εθνική, Α ερασιτεχνικη με σημερινη μορφη και 3 4 σεζόν στην Α1. Πάντα είχε στο ροστερ 15 τουλαχιστον ποδοσφαιριστές Ορμιώτες και παντα τουλαχιστον 7-8 στην 11αδα. Και μιλάμε για ενα χωριο 500 άτομα. Όλοι οι υπολοιποι μοιράστε απλοχερα τα χιλιαρικα σας στον καθε πικραμενο μισθοφορο του Νομού για να μπορέστε να στήσετε ομάδα με διαρκεια 3ετίας και αφήστε την Όρμα να βάφει αυγά με πορδές. Μετρημένες στα δαχτυλα ειναι οι ομάδες που έχουν αναλογη πορεία με της Όρμας μεσα στα τόσα χρόνια.

      Διαγραφή
    3. Ρε μεγαλε,γιατί ανέβηκες κατηγορία;; ..Για να μαζέψεις 7αρες και τεσσαρες;;;..Αυτό λέγεται ΚΑΤΑΝΤΙΑ..Μες στην τρελή χαρά εισασταν..Μπαλόνια φανφάρες, και να 'χαμε να λεγαμε,για να 'χουμε να πούμε..Τωρα;;;Αλλού βαράνε τα όργανα, και Αλλού χορεύει η νύφη....Υ.Γ. Να σου θυμίσω, ότι το 7μπαλο μέσα στα Γιαννιτσα ,από μισθοφόρους το μαζέψεις...

      Διαγραφή
    4. Η ομαδα μου προφανως για τα δεδομενα της Α' περσι ηταν καλη. Κερδιζα τα ματς και ανεβηκα κατηγορια χωρις καν να προσπαθησω...Η ομαδα καλως η κακως ειναι η ιδια με περσι και αν ειναι να πεσω θα πέσω αλλα του χρονου θα παιξω στην Α' κανονικα. δε θα εξαφανιστω απο το χαρτη οπως κανουν καποιοι. Εσυ τωρα τι ζορι τραβας; Ζητησαμε τα ρεστα απο κανεναν; Παραπονεθηκαμε για κατι; Δεν καταλαβαινω που ειναι το Προβλημα.

      Διαγραφή
    5. Κατάντια είναι για χωριά με 2000 κατοικους και πόλεις ολοκληρες οπως η Σκυδρα για παραδειγμα να μην εχει μια ομαδα εστω στο
      Β τοπικο για χρονια ολοκληρα. Για χωριά σαν την Όρμα η ανοδος και μόνο στην Α1 με ρόστερ μονο με παιδια του χωριου είναι επιτυχία. Εμείς τουλαχιστον ετσι το βλεπουμε και το γουσταρουμε. Αν εσυ θεωρεις οτι μπορεις να συγκρινεις ολόκληρα Γιαννιτσά με την Όρμα καθισε μισο λεπτο και σκεψου για ποιον τελικα ειναι "ΚΑΤΑΝΤΙΑ".

      Διαγραφή
  4. Σιδηρόπουλε προκαλούσες παίκτες της Ορμάς στις κάρτες που τους έδειξες , ακουγοσουν μέχρι έξω στον δρόμο για Αριδαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365