Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

ΑΣΕΠ: 6.500 θέσεις εργασίας στο Δημόσιο μέσω γραπτού διαγωνισμού, οι φορείς που θα γίνουν οι προσλήψεις

Η προκήρυξη είναι σχεδόν έτοιμη να σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο

Σε τελικό στάδιο επεξεργασίας η πρόσκληση του ΑΣΕΠ 2Γ2022 που αφορά τον γραπτό διαγωνισμό για 6.500 θέσεις μονίμων στο Δημόσιο.

Η προκήρυξη είναι σχεδόν έτοιμη να σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση ενώ στα μέσα του μήνα αναμένεται να βγει το ΦΕΚ και τον Δεκέμβριο να ξεκινήσουν οι αιτήσεις.


Οι φορείς που είναι ψηλά στη λίστα για την απορρόφηση προσωπικού είναι δήμοι, περιφέρειες, νοσοκομεία, σχολεία, ασφαλιστικ΄α ταμεία και υπουργεία.


Στον νέο διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ειδικότητες του Δημοσίου από τις εκπαιδευτικές βαθμίδες της ΠΕ και της ΤΕ ακόμα και εκπαιδευτικό προσωπικό και νοσηλευτές.


Από τη λίστα των επιτυχόντων θα προκύψει μια δεξαμενή υποψηφίων από όπου θα μπορούν οι δημόσιοι φορείς να αντλούν προσωπικό όταν το χρειάζονται, χωρίς τις χρονοβόρες διαδικασίες της έκδοσης προκήρυξης μέσω ΑΣΕΠ.


Σύμφωνα με τον ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων που δημοσιεύεται κάθε Σεπτέμβριο για το 2023 υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν έως και 6500 διορισμοί δεδομένου ότι έχουν ήδη προγραμματιστεί και άλλοι διαγωνισμοί που έχουν εγκριθεί αλλά εκκρεμούν και από το 2022 διορισμοί από προκηρύξεις που αναμένονται τα οριστικά αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365