Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Ερντογάν: Επιμένω πως θα έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά – Η Ελλάδα δεν ξέρει τα όριά της

Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα
Νέες εμπρηστικές δηλώσεις από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε σήμερα, προκλητικά ότι η Ελλάδα θα πρέπει να «θυμάται τη θέση της και να θυμάται την ιστορία».

«Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα» επανέλαβε ο Τούρκος πρόεδρος.

Υποστήριξε ακόμα ότι η ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου δεν έχει νόημα. 

Ερωτηθείς για τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα ο Ερντογάν απάντησε ότι «η Ελλάδα δεν ξέρει τα όρια της. Αυτή τη στιγμή είμαστε γείτονες. Μην τα βάζετε μαζί μας».

«Υπάρχει η Τουρκία εδώ, θα ξέρετε την θέση σας. Αν διαβάσετε την ιστορία και το παρελθόν θα το δείτε» είπε ακόμα ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Τούρκος πρόεδρος ρωτήθηκε και για την αντίδραση της Ελλάδας όσον αφορά στην απόφαση του Οργανισμού των Τουρκογενών Κρατών για την παραχώρηση καθεστώτος παρατηρητή στο τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος και απάντησε:

«Η απόφαση που ελήφθη ήταν νόμιμη. Δεν χρειαζόμαστε την άδεια κανενός και καμίας χώρας. Θα δώσουμε την απαραίτητη απάντηση σε όσους χώρες προσεγγίζουν αρνητικά το θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365